Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba

Multimedia exhibition Lsx20

Izložba Multimedijska izložba bila je posvećena 20. obljetnici ponovnog uvođenja lata u nacionalnoj valuti. Svrha izložbe bila je upoznati okvir trojstva na kojem se temelji umjetnički projekt, a to su novčanice i novčići, autori - 40 izvanrednih latvijskih umjetnika različitih kreativnih žanrova - i njihova umjetnička djela. Koncept izložbe potječe od grafita ili olova koji je središnja os olovke, uobičajeno oruđe za umjetnike. Grafitna konstrukcija poslužila je kao središnji dizajnerski element izložbe.

Wellness Centar

Yoga Center

Wellness Centar Smješten u najprometnijoj četvrti Kuvajta, centar joge je pokušaj revitalizacije podrumskog kata Jassim Tower. Lokacija projekta bila je neortodoksno. No bio je to pokušaj služenja ženama kako unutar gradskih granica, tako i iz okolnih stambenih područja. Prostor za recepciju u središtu povezuje se s ormarićima i uredom, što omogućuje nesmetan protok članova. Područje ormarića tada se poravnava s prostorom za pranje nogu koji signalizira "zonu bez cipela". Od tada pa nadalje je hodnik i čitaonica koja vodi do tri sobe za jogu.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajlandski bistro smješten u jezgri kuvajtskog grada. Pogled na ulicu Fahad Al salim, ulicu koju su cijenili tijekom svojih dana. Svemirski program ovog bistroa zahtijeva učinkovit dizajn za sve prostore u kuhinji, spremištu i WC-u; omogućujući prostran prostor za ručavanje. Da bi se to postiglo, interijer radi gdje treba biti skladan s postojećim strukturnim elementima.

Komercijalni Prostor I Vip Čekaonica

Commercial Area, SJD Airport

Komercijalni Prostor I Vip Čekaonica Ovaj projekt pridružuje se novom trendu zelenog dizajna Zračne luke u svijetu, on uključuje trgovine i usluge unutar terminala i omogućuje putniku da proživi iskustvo za vrijeme svog postojanja. ZELENI trend oblikovanja zračne luke uključuje prostore zelenije i održivije dizajnerske vrijednosti zračnih luka, ukupnost prostora komercijalnog prostora osvjetljava prirodno sunčevo svjetlo zahvaljujući monumentalnoj staklenoj fasadi okrenutoj prema pisti. VIP Lounge dizajniran je s konceptom organskog i vanguardističkog dizajna ćelija. Fasada omogućava privatnost u sobi bez ometanja pogleda prema vanjštini.

Stambena Kuća

Trish House Yalding

Stambena Kuća Dizajn kuće razvio se u izravnom odgovoru na mjesto i njegovu lokaciju. Struktura građevine sastavljena je tako da odražava okolnu šumu sa stupovima grabeža koji predstavljaju nepravilne kutove krošnjama drveća i grana. Velika staklena prostranstva popunjavaju praznine između građevine i omogućuju vam da cijenite krajolik i okolinu kao da gledate između debla i grana stabala. Tradicionalni kentish crno-bijeli boarding predstavlja lišće koje omata zgradu i zatvara prostore unutar.