Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja, Knjižara

World Kids Books

Izlog, Maloprodaja, Knjižara Inspiriran od strane lokalne tvrtke za stvaranje održive, potpuno operativne knjižare na malom tragu, RED BOX ID iskoristio je koncept 'otvorene knjige' za dizajn potpuno novog maloprodajnog iskustva koje podržava lokalnu zajednicu. World Kids Books smješten je u Vancouveru u Kanadi, prvo salona, maloprodaja knjižara, a treća internetska trgovina. Odvažni kontrast, simetrija, ritam i popust boja privlače ljude i stvaraju dinamičan i zabavan prostor. Odličan je primjer kako se poslovna ideja može poboljšati dizajnom interijera.

Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir okosnica je egipatske političke povijesti, pa je oživljavanje njezinog urbanističkog dizajna politički, okolišni i društveni cilj. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da se poremeti promet. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržavala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljno prostora za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Inspiracija ovog dizajna je naklonost za jednostavnost i uvid u mondrijsku apstrakciju i simboliku s dozom karaktera i izvornosti označenom u povijesnoj kaligrafiji Square Kufic. Ovaj je dizajn manifestacija koherentne fuzije između stilova koji zagovaraju poruku da postoji mogućnost miješanja različitih naoko oprečnih stilova u pogledu promatranja golim okom, dok bi pri kopanju duboko u filozofiju iza njih postojale sličnosti koje bi rezultirale koherentnim umjetničkim djelom koje privlačan je izvan očitog razumijevanja.

Agencija Za Nekretnine

The Float

Agencija Za Nekretnine U ovom projektu projektiramo arhitekturu, interijer i krajolik. Slučaj je „Agencija za prodaju nekretnina“, ime nekretnine je [Sky villa], pa koncepciju zamislite s tim nazivom slučaja kao polazištem. A projekt se nalazi u središtu Xiamen, uvjeti oko baze su nepovoljni, postoje stari stanovi i gradilište, nasuprot je škola, nije okružen krajolikom. Na kraju, konceptom [Float], prodajni centar povucite na visinu od 2F i stvorite vlastiti krajolik, bazen na razini sloga, tako da prodajni centar voli plutati u vodi, a posjetitelji obilaze velike površine ribnjaka, a kroz prizemlje prodajnog ureda, prođite stražnjim stubama i otiđite do prodajne dvorane. Konstrukcija je čelična konstrukcija, dizajn zgrade i dizajn interijera traže integraciju i jedinstvo u tehnici.

Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, koji pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar skalpe ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje slijedi [Art Center]. Podijeljeni građevinski oblik i glavno stubište nalaze se u sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na razdvojenu razinu, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.

Agencija Za Nekretnine

The Ribbon

Agencija Za Nekretnine Kao što je "Ples vrpce", s otvorenom prostornom ljestvicom, cjelokupni prostor je bijeli, koristi se koncept postavljanja namještaja, oblikuje odnos koji se povezuje s prostorom, najviše je poseban odnos zida i ormarića, integrirati stol s stropom i tlom, namjerno izbiti presjek nepravilne geometrije, ne samo da prekriva pretjeranu količinu nedostataka snopa, već pokazuje i moderni stvarni koncept, pokazujući apstraktnu ideju vrpce u obliku krivulje kroz odraz svjetlosti.