Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Dezanove

Kuća Inspiracija arhitekta proizašla je iz obnovljenog eukaliptusova drveta „bateas“. To su platforme za proizvodnju školjki u ušću i koje predstavljaju vrlo važnu lokalnu industriju u Ria da Arousa, u Španjolskoj. Na tim se platformama koristi drvo eukaliptusa, a na ovom području postoje ekstenzije ovog stabla. Starost drva nije skrivena, a različita vanjska i unutarnja lica drveta koriste se za stvaranje različitih senzacija. Kuća pokušava posuditi tradiciju okoline i otkriti ih kroz priču ispričanu u dizajnu i detaljno.

Restoran

Xin Ming Yuen

Restoran Ulaz je parada kontrastnih materijala, struktura i boja. Recepcija je prostor mirnog komfora. Povoljni uzorci nailaze na razigrane ukrase. Iza je dinamično područje šanka u kontekstu odmora. Tradicionalna kineska slova u obliku Hui uzoraka dodaju osjećaj futurizma. Prolazeći kroz nježno ukrašen krovni klaser je blagovaonica. Ukrašena cvjetnim slikama, ribljim karbidnim bojama, utisnutim vitrajima i ormarima drevnog bilja Bai Zi vizualno je putovanje kroz vrijeme i kulturne relikvije u modi.

Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Konjički Kompleks

Emerald

Konjički Kompleks Holistički arhitektonski i prostorni projekti slika objedinjuje svih šest zgrada otkriva funkcionalni identitet svake. Proširena pročelja borilišta i staja usmjerena na administrativnu kompozitnu jezgru. Šesterostrana građevina kao kristalna mreža leži u drvenom okviru kao u ogrlici. Zidni trokuti ukrašeni rasipanjem stakla kao smaragdni detalji. Zakrivljena bijela konstrukcija ističe glavni ulaz. Mreža fasada također je dio unutarnjeg prostora, gdje se okoliš percipira kroz prozirnu mrežu. Interijeri nastavljaju temu drvenih konstrukcija, koristeći razmjere elemenata u proporcionalnijoj mjeri s ljudima.