Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kineski Restoran

Pekin Kaku

Kineski Restoran Nova obnova restorana Pekin-kaku nudi stilsku reinterpretaciju onoga što bi restoran u stilu Pekinga mogao biti, odbacujući tradicionalni bogato ukrasni dizajn u korist jednostavnije arhitektonske arhitekture. Na stropu se nalazi Red-Aurora stvorena pomoću 80-metarskih zavjesa, dok su zidovi obrađeni tradicionalnom tamnom šangajskom opekom. Kulturni elementi tisućljetne kineske baštine, uključujući ratnike od terakote, crvenog zeca i kinesku keramiku, istaknuti su u minimalističkom prikazu pružajući kontrastni pristup dekorativnim elementima.

Japanski Restoran

Moritomi

Japanski Restoran Premještanje Moritomi-ja, restorana koji nudi japansku kuhinju, uz svjetsku baštinu, Himeji Castle istražuje odnose između materijalnosti, oblika i tradicionalne arhitektonske interpretacije. Novi prostor pokušava reproducirati obrazac utvrđenja kamena dvorca u raznim materijalima, uključujući grubo i polirano kamenje, čelik obložen crnim oksidom i tatami prostirke. Pod izrađen od sitnih šljunka obloženih smolom predstavlja dvorac zamka. Dvije boje, bijela i crna, teku poput vode izvana i prelaze drvena rešetka ukrašena ulazna vrata, do ulazne dvorane.

Obiteljska Rezidencija

Sleeve House

Obiteljska Rezidencija Ovaj uistinu jedinstveni dom dizajnirao je ugledni arhitekt i znanstvenik Adam Dayem, a nedavno je osvojio drugo mjesto na natjecanju American-Architects US Building of the Year. Kuća s 3 BR / 2,5 kupatila smještena je na otvorenim, valjanim livadama, u okruženju koje pruža privatnost, kao i dramatičan pogled na dolinu i planinu. Koliko god to izgledalo zagonetno, struktura je zamišljena dijagramijski kao dva volumena koja se presijecaju u rukavu. Pročelje drvenog ugljena od održivog izvora daje kući grubu, otrljanu teksturu, suvremenu reinterpretaciju starih staja u dolini Hudson.

Umjetnički Prostor

Surely

Umjetnički Prostor Ovo je umjetnost, casual i maloprodaja, koje se sve kombinira u jednom prostoru. Budući da je arhitektura tvornica konfekcijskih kuka za odjeću u zemlji. Čitava zgrada zadržava bodljikavu teksturu zida, jer slojna tekstura prostora stvara drugačiji kontrast s vanjskim, stvara i prostorni doživljaj. Napuštajući previše tvrdi ukras, upotrijebio je neki mekani ukras za prikaz koji je stvorio opuštajući osjećaj. Kontrast između stvaranja i rane faze fleksibilniji je za održivi razvoj prostora u budućnosti.

Prodajni Centar

Shuimolanting

Prodajni Centar Kineski stil ovog slučaja prihvaća tamno kaveni crveni mljeveni kamen na tržištu i prazno prirodno osvjetljenje podnog prozora, tvoreći kontrast svjetla i sjene, virtualnog i stvarnog. Virtuelne i aluminijske rešetke od drveta, komadi listova bakrenog umjetničkog lotosa na mjestu s kojeg se nalazi voda i kineska umjetnička instalacija strukture znakova u području odmora točka su "dvorišta orhideja s tintom"; slučaj. Konkretno, upotreba novih materijala od malih boginja, u običnom naglasku izvanredna, ali i domišljato smanjuje troškove površine.

Kupaonica Izlog

Agape

Kupaonica Izlog Da bismo se razlikovali od običnog izložbenog prostora, taj prostor definiramo kao pozadinu koja može naglasiti ljepotu robe. Ovom definicijom želimo stvoriti vremensku fazu da roba može sijati spontano. Također stvaramo vremensku os da bismo prikazali da je svaki proizvod koji se pokazao u ovom prostoru napravljen iz različitih vremena.