Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bistro Restoran

Gatto Bianco

Bistro Restoran Razigrani spoj retro priča u ovom uličnom bistrou, obuhvaćajući raznovrsnu opremu ikonskih stilova: vintage Windsor zaljubljenici, danske retro fotelje, francuske industrijske stolice i kožne barke Loft. Zgrada se sastoji od obojenih stupova od opeke uz prozore sa slikama, koji pružaju rustikalne vibracije u okruženju osvijetljenom suncem i privjeske ispod valovitog metalnog stropa podržavaju osvjetljenje ambijenta. Umjetnost mačića koja korača po travnjacima i trči kako bi se sakrila ispod stabla privlači pozornost, odjekuje u živopisnu pozadinu teksture drveta, živopisnu i animiranu.

Obnova Povijesne Zgrade

BrickYard33

Obnova Povijesne Zgrade U Tajvanu, iako ima nekih takvih slučajeva obnove povijesnih zgrada, ali ima povijesni značaj, ranije je zatvoreno mjesto, sada se otvara pred svima. Ovdje možete ručati, možete se ovdje prošetati, ovdje nastupiti, ovdje uživati u sceni, ovdje slušati glazbu, predavati, vjenčati, pa čak i upravo završiti BMW i AUDI automobil, s puno funkcija. Ovdje možete pronaći sjećanja starijih osoba, a mlađe generacije mogu stvoriti uspomene.

Dizajn Interijera Stambene Kuće

Urban Twilight

Dizajn Interijera Stambene Kuće Prostor je prepun dizajnerskog bogatstva, u smislu materijala i detalja primijenjenih u projektu. Plan ovog stana je tankog oblika Z, koji karakterizira prostor, ali je ujedno i izazov za stvaranje širokog i velikodušnog prostora prostora za stanare. Dizajner nije predvidio zidove koji bi rezali kontinuitet otvorenog prostora. Ovom operacijom unutrašnjost prima sunčevu svjetlost u prirodi koja osvjetljava prostor za stvaranje ambijenta i čini prostor ugodnim i širokim. Obrt također detaljno opisuje prostor finim dodirima. Metal i prirodni materijali oblikuju sastav dizajna.

Konjički Paviljon

Oat Wreath

Konjički Paviljon Konjički paviljon dio je novootvorenog konjičkog centra. Objekt je smješten na kulturnoj baštini i zaštićen kulturnim prostorom povijesne cjeline izložbe. Glavni arhitektonski koncept je isključenje masivnih kapitalnih zidova u korist prozirnih drvenih elemenata čipke. Glavni motiv fasadnog ornamenta je stilizirani ritmički uzorak u obliku pšeničnih ušiju ili zobi. Tanki metalni stupovi gotovo neprimjetno podupiru svjetlosne zrake zalijepljenog drvenog krova, koji se podizao, s završetkom u obliku stilizirane siluete konjske glave.

Privatna Kuća

The Cube

Privatna Kuća Stvaranje kvalitetnog životnog iskustva i redefiniranje imidža stambene zgrade u Kuvajtu uz održavanje klimatskih potreba i potreba privatnosti koje diktira arapska kultura bili su glavni izazovi s kojima se dizajner suočio. Kuća Cube je četverokatna građevina od betona / čelika koja se temelji na sabiranju i oduzimanju unutar kocke stvarajući dinamičan doživljaj između unutarnjih i vanjskih prostora kako biste uživali u prirodnoj svjetlosti i pejzažnom pogledu tijekom cijele godine.

Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutarnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na pročelju, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je krajolik bio neprekidan i da su pogledi bili neograničeni.