Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić smješten na uglu raskrižja u mirnom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme posjetiteljima svugdje gdje sjede sjedala ili stolovi u kafiću pruža čisto i bogato iskustvo nastupa barista. Stropni objekt nazvan "Drvo za sjenčanje" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Daje neobičan prostorni učinak posjetiteljima, a ujedno postaje medij za ljude koji žele biti izgubljeni u mislima s okusima kave.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz križ prozora i svjetla prozora. Da biste bolje odražavali prirodni okus u cjelokupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanističku udobnost, naglašavajući atmosferu umjetničkog prostora. Orijentalni šarm ton, s jedinstvenim prostornim raspoloženjem. Ovo je još jedan izraz interijera, on je prirodan, čist, promjenjiv.

Prebivalište

Panorama Villa

Prebivalište Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih kamenih ulomaka koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa svojim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći izravno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi omogućio život pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutarnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar s 600 četvornih metara, a cilj mu je dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.

Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente krajolika Zen i kulturu čaja, zaljubljene osjećaje ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku, a život čini umjetničkim.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi dizajnerske tehnike formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonskog oblika i zaustavlja se tamo gdje bi trebao stati. Raspored dnevnog boravka i blagovaonice gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je rijedak i krpa. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.