Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Međunarodna Škola

Gearing

Međunarodna Škola Konceptualni oblik kruga Međunarodne škole Debrecen simbolizira zaštitu, jedinstvo i zajednicu. Izgledaju različite funkcije poput povezanih zupčanika, paviljona na žici raspoređenoj na luku. Rascjepkanost prostora stvara različite prostore zajednice između učionica. Prostorno iskustvo romana i stalna prisutnost prirode pomažu učenicima u kreativnom razmišljanju i očitovanju njihovih ideja. Staze koje vode do offsite obrazovnih vrtova i šume dovršavaju koncept kruga stvarajući uzbudljiv prijelaz između izgrađenog i prirodnog okoliša.

Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na "trokutu" s najjačim vizualnim slikama izvornog geometrijskog oblika. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesto na kojem se susreću.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da je lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura već osobno stanovanje. Tada smo prvo počeli izrađivati strukturu na temelju toga da je u stanju ugodno provoditi uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Zajednička područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavnih dvorana za sastanke, ovi su prostori namijenjeni stanovnicima da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenutcima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je pomikao granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato zadatak Jato Design-a je pretvoriti tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - biti ne samo šoping centar, već i kulturno središte događanja nadahnutih knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor heroja u kojem se posjetitelji kreću u okruženju osvijetljenog drveta i oplemenjenim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stubišta služe kao zajednički prostori koji posjetitelje potiču da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.