Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Stanova

Inside Out

Dizajn Interijera Stanova Arhitektonski dizajner prvi je samostalni projekt uređenja interijera, odabirejući mješavinu japanskog i nordijskog namještaja kako bi stvorio udobnu i ugodnu atmosferu. Drvo i tkanina uglavnom se koriste u cijelom stanu uz minimalnu opremu za svjetlost. Koncept "Iznutra" drvena kutija otkrivena s drvenim ulazom i hodnikom dok je otvorena prema dnevnoj sobi kao "Unutra" prikaz knjiga i umjetničkih prikaza, sa sobama kao "Izvana"; džep prostora koji služe životnim funkcijama.

Sjedište

Nippo Junction

Sjedište Sjedište Nippo-a izgrađeno je na višeslojnom raskrižju urbane infrastrukture, autoceste i parka. Nippo je vodeća tvrtka u cestogradnji. Oni definiraju Michi, što na japanskom znači "ulica", kao osnovu njihovog dizajnerskog koncepta kao "ono što povezuje razne komponente". Michi povezuje zgradu s urbanim kontekstom i također povezuje pojedine radne prostore jedan s drugim. Michi je poboljšan za stvaranje kreativnih veza i za realizaciju jedinstvenog radnog mjesta koje je moguće samo ovdje u Nippu.

Privatna Kuća

Bbq Area

Privatna Kuća Projekt površine bbq prostora je koji omogućuje kuhanje na otvorenom i ponovno spajanje obitelji. U Čileu se prostor za bbq obično nalazi daleko od kuće, međutim u ovom projektu to je dio kuće koji ga objedinjuje s vrtom pomoću velikih svjetlosnih sklopivih prozora koji omogućuju ulazak čarolije u vrtni prostor u kuću. Četiri prostora, priroda, bazen, blagovaonica i kuhanje ujedinjeni su u jedinstvenom dizajnu.

Dizajn Arhitekture Fasada

Cecilip

Dizajn Arhitekture Fasada Dizajn ovojnice Cecilip usklađen je superpozicijom vodoravnih elemenata koji omogućuju postizanje organskog oblika koji razlikuje volumen zgrade. Svaki modul sastoji se od dijelova linija upisanih u polumjeru zakrivljenosti koja će se oblikovati. Komadi su koristili pravokutne profile od eloksiranog aluminija od srebra širine 10 cm i debljine 2 mm i postavljeni su na kompozitnu aluminijsku ploču. Nakon sastavljanja modula prednji dio je obložen nehrđajućim čelikom veličine 22 mm.

Trgovina

Ilumel

Trgovina Nakon gotovo četiri desetljeća povijesti, Ilumel trgovina jedna je od najvećih i najprestižnijih tvrtki Dominikanske Republike na tržištu namještaja, rasvjete i ukrasa. Najnovija intervencija odgovara na potrebu proširenja izložbenih prostora i definiranje čistije i artikuliranije rute koja omogućava uvažavanje različitih dostupnih kolekcija.