Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i svjetiljke koja primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata koji se temelji na ortodontskom tipičnom korištenju medicinskih uređaja visoke preciznosti kao načela dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku s mrljom žutog korijena u koju su ugrađene vrhunske medicinske tehnologije.

Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte

Medieval Rethink

Srednjovjekovno Promišljeno Kulturno Središte Srednjovjekovni Rethink bio je odgovor na privatno povjerenstvo za izgradnju Kulturnog centra za malo neotkriveno selo u provinciji Guangdong, koje datira iz 900 godina dinastije Song. Četveroetažni razvoj veličine 7000 kvadratnih metara usredotočen je na drevnu stijenu poznatu kao kamen Ding Qi, simbol podrijetla sela. Koncept dizajna projekta temelji se na prikazivanju povijesti i kulture drevnog sela istovremeno povezujući staro i novo. Kulturni centar stoji kao reinterpretacija drevnog sela i transformacija u suvremenu arhitekturu.

Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će pobuditi emociju kod ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Dvorana doživljaja zaštite okoliša izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkrivanje učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantastični efekt obrazovanja u zabavi. Od oblika, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare građevine u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od preobrazbe fasada zgrade do dizajna interijera kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o brandu s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.