Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Oglašavanje

Insect Sculptures

Oglašavanje Svaki je komad ručno izrađen kako bi stvorio skulpture insekata nadahnute njihovim okruženjem i hranom koju jedu. Umjetnička djela korištena su kao poziv na akciju putem web stranice Doom koja također identificira specifične kućne štetočine. Elementi koji su korišteni za te skulpture dobiveni su iz smeća, smeća, korita rijeke i supermarketa. Nakon što je svaki insekt sastavljen, fotografirali su se i retuširali u Photoshopu.

Naziv projekta : Insect Sculptures, Ime dizajnera : Chris Slabber, Ime klijenta : Chris Slabber.

Insect Sculptures Oglašavanje

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.