Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja vjenčana je kapela smještena u dvorani za ceremonije vjenčanja u gradu Himeji u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju s minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućuje da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njezinu lakoću.

Naziv projekta : Cloud of Luster, Ime dizajnera : Tetsuya Matsumoto, Ime klijenta : 117 Group.

Cloud of Luster Vjenčana Kapela

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.