Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina

Family Center

Trgovina Nekoliko je razloga zašto sam ogradio dugački (30 metara) prednji zid. Prvo, bilo je to što je nadmorska visina postojeće zgrade bila zaista neugodna i nisam imao dozvolu dirati je! Drugo, zatvarajući prednju fasadu, stekao sam unutra 30 metara zida. Prema mojoj dnevnoj studiji promatračke statistike, većina kupaca odlučila je ući u trgovinu samo iz znatiželje i vidjeti što se događa iza ove fasade Znatiželjni oblici.

Naziv projekta : Family Center, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

Family Center Trgovina

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.