Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Štanda Za Globalni Sajam Za Modele Toyota

The Wave

Dizajn Štanda Za Globalni Sajam Za Modele Toyota Inspiriran japanskim principom "aktivne smirenosti", dizajn kombinira racionalne i emocionalne elemente u jednu cjelinu. Arhitektura izvana izgleda minimalistički i smireno. Ipak možete osjetiti ogromnu silu koja zrači iz njega. Pod njegovom čarolijom radoznalo kliziš u unutrašnjost. Jednom unutra, nađete se u iznenađujućem okruženju prepunom energije i ispunjenih velikim medijskim zidovima koji prikazuju energične, apstraktne animacije. Na ovaj način štand postaje posjetiteljima nezaboravan doživljaj. Koncept prikazuje asimetričnu ravnotežu koju nalazimo u prirodi i u srcu japanske estetike.

Naziv projekta : The Wave, Ime dizajnera : Alia Ramadan, Ime klijenta : Toyota Motors Europe.

The Wave Dizajn Štanda Za Globalni Sajam Za Modele Toyota

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.