Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

pleasure

Restoran Zadovoljstvo živjeti životom umjetnosti. Proširenje i nastavak. Preko produženja stropnih oblika i podnih širina, i njihove konzistentne valovitosti konture, koja se ovdje uspravlja ili zatamnjuje, odražava se sila djelovanja koja obuhvaća vrhove i doline u životu. Dok slojeviti ambijent teče i pretvara se u akciju, slike ljepote sačinjavaju se u prostoru. Svemirska kabina je fluidna i prozirna, istovremeno zadržavajući odjeljke raznih odjeljaka. Uz genijalan raspored prostora, privatnost može postojati i u odjeljcima.

Naziv projekta : pleasure, Ime dizajnera : Yu-Wen Chiu (Vita), Ime klijenta : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.