Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Lohas

Restoran Brojač pobune urbanom ritmu. Baza se nalazi na prometnoj raskrsnici. Cjelokupni prostorni plan ima za cilj stvoriti blagi i ustaljeni tempo, kao da potiče vrijeme za usporavanje i u ovom brzom gradskom životu za uživanje u svakom trenutku ovdje i sada. Otvoreni prostor, koji je stvoren, pomoću srednjeg planiranja, dijeli prostor na temelju različitih funkcionalnosti. Zasloni poput totema dodaju nježnom prostornom ambijentu neku zajedničku razigranost.

Naziv projekta : Lohas, Ime dizajnera : Yu-Wen Chiu (Vita), Ime klijenta : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restoran

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.