Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Stol

Bean Series 2

Višenamjenski Stol Ovu su tablicu osmislili dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. Projekt je inspiriran wiggly oblicima French Curves i zagonetkama slagalica, a služi kao središnji komad u uredskoj konferencijskoj sobi. Ukupni oblik prepun je wigglesa, što je dramatičan odmak od tradicionalnog formalnog korporativnog konferencijskog stola. Tri dijela stola mogu se preoblikovati u različite cjelokupne oblike kako bi se prilagodili rasporedi sjedenja; stalno stanje promjena stvara razigranu atmosferu za kreativni ured.

Naziv projekta : Bean Series 2, Ime dizajnera : Bean Buro, Ime klijenta : Cheil .

Bean Series 2 Višenamjenski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.