Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ventilirana Stožerna Vrata

JPDoor

Ventilirana Stožerna Vrata JPDoor je okretna vrata prilagođena korisnicima koja se spajaju sa sustavom prozora jalousie koji pomažu u stvaranju protoka ventilacije i istovremeno štede prostor. Dizajn je sve o prihvaćanju izazova i rješavanju ih uz pojedinačno istraživanje, tehnike i vjerujte. Bilo koji ispravan ili pogrešan nije nikakav dizajn, doista je vrlo subjektivan. Međutim, veliki dizajni ispunjavaju potrebe i zahtjeve krajnjih korisnika ili imaju velik utjecaj na zajednicu. Svijet je prepun različitog dizajnerskog pristupa u svakom kutku, stoga ne odustajte od istraživanja, "ostanite gladni budite glupi - Steve Job".

Naziv projekta : JPDoor, Ime dizajnera : Jerome Thia, Ime klijenta : Exuidea Design.

JPDoor Ventilirana Stožerna Vrata

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.