Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švicarski ured za arhitekturu Evolution Design u partnerstvu s ruskim arhitektonskim studijom T + T architects osmislio je prostrani multifunkcijski atrij u novom korporativnom sjedištu Sberbank u Moskvi. Dnevno svjetlo preplavilo je atrij i raznovrsne prostore za coworking i kafić, a suspendirana dvorana za sastanke u obliku dijamanta bila je središnja točka unutarnjeg dvorišta. Odraz ogledala, ostakljena unutarnja fasada i upotreba biljaka dodaju osjećaj prostranosti i kontinuiteta.

Naziv projekta : Sberbank Headquarters, Ime dizajnera : Evolution Design, Ime klijenta : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrij

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.