Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

1x3

Stolić Za Kavu 1x3 je inspiriran isprepletanim zagonetkama. To je oboje - komad namještaja i mozak. Svi dijelovi ostaju zajedno, bez potrebe za učvršćivanjem. Princip spajanja uključuje samo klizne pokrete koji omogućuju vrlo brz postupak sklapanja i čine 1x3 prikladnim za česte promjene mjesta. Razina težine ne ovisi o spretnosti, već ponajviše o prostornom vidu. Upute su u slučaju ako korisniku treba pomoć. Naziv - 1x3 matematički je izraz koji predstavlja logiku drvene konstrukcije - jedna vrsta elementa, tri komada.

Naziv projekta : 1x3, Ime dizajnera : Petar Zaharinov, Ime klijenta : PRAKTRIK.

1x3 Stolić Za Kavu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.