Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javna Umjetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umjetnost Okoliš zajednice je često zagađen inter- i unutar-osobnim neskladima njihovih stanovnika što rezultira vidljivim i nevidljivim kaosom u okolini. Nesvjesni učinak ovog poremećaja je da se stanovnici vraćaju u nemir. Ova uobičajena i ciklička uznemirenost utječe na tijelo, um i duh. Skulpture usmjeravaju, njeguju, pročišćuju i jačaju pozitivni "chi" prostora usredotočujući se na ugodne i mirne ishode. Suptilnim pomakom u svom okruženju, javnost se vodi prema ravnoteži između njihove unutarnje i vanjske stvarnosti.

Naziv projekta : Flow With The Sprit Of Water, Ime dizajnera : Iutian Tsai, Ime klijenta : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Javna Umjetnost

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.