Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
40 "led Televizor

GlassOn

40 "led Televizor To je kolekcija okvira bez okvira s različitim dizajnerskim rješenjima u promjenjivim veličinama sa staklenim elementom. Elegantnost stvorena prozirnošću stakla nastavlja se gracioznošću metalnih završnih obrada koji okružuju zaslon velikih veličina. Bez naviknutog plastičnog prednjeg poklopca i okvira, dizajn se odnosi kroz virtualni svijet i publiku s drastično smanjenom debljinom u proizvodima od 40 ", 46" i 55 ". Cijeli metalni okvir koji drži staklenu prednju stranu poboljšava kvalitetu dizajna s preciznim detaljima spajanja različiti materijali.

Naziv projekta : GlassOn, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

GlassOn 40 "led Televizor

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.