Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Optička Instalacija

Opx2

Optička Instalacija Opx2 je optička instalacija koja istražuje simbiotski odnos prirode i tehnologije. Odnos u kojem obrasci, ponavljanja i ritam opisuju i prirodne formacije i operacije računalnih procesa. Isključiva geometrija, trenutna neprozirnost i / ili gustoća instalacija slični su fenomenu vožnje kukuruznim poljem ili su objasnjeni tehnologijom dok se gleda binarni kod. Opx2 gradi složene geometrije i izaziva percepciju volumena i prostora.

Naziv projekta : Opx2, Ime dizajnera : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Ime klijenta : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optička Instalacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.