Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

Kopp

Restoran I Bar Dizajn restorana mora biti privlačan za klijente. Interijeri trebaju ostati svježi i privlačni budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od načina da se kupci uključe u dekor. Kopp je restoran koji je dizajniran s tom mišlju. Kopp na lokalnom goanskom jeziku znači čašu pića. Whirlpool nastao miješanjem pića u čaši zamišljen je kao koncept tijekom dizajniranja ovog projekta. Predstavlja filozofiju dizajna ponavljanja modula koji generira uzorke.

Naziv projekta : Kopp, Ime dizajnera : Ketan Jawdekar, Ime klijenta : Kopp.

Kopp Restoran I Bar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.