Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kozmetički Salon

Shokrniya

Kozmetički Salon Dizajner se fokusirao na luksuzno i nadahnjujuće okruženje i stvorio zasebne prostore s različitim funkcijama, koji su ujedno i dijelovi cijele strukture. Bež boja kao jedna od luksuznih boja Irana odabrana je za razvoj ideje o projektu. Prostori se pojavljuju u obliku kutija u dvije boje. Ove su kutije zatvorene ili polu-zatvorene, bez ikakvih zvučnih ili olfaktornih smetnji. Kupac će imati dovoljno prostora za doživljaj privatne piste. boje za ostale materijale su bili važni izazovi.

Naziv projekta : Shokrniya , Ime dizajnera : Kasra Shafieezadeh, Ime klijenta : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Kozmetički Salon

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.