Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luksuzni Izlog

Scotts Tower

Luksuzni Izlog Scotts Tower je vrhunski stambeni razvoj u srcu Singapura, dizajniran da zadovolji potražnju za visoko povezanim, visoko funkcionalnim stambenim objektima u urbanim lokalitetima sve većeg broja poduzetnika i mladih stručnjaka koji rade kod kuće. Kako bismo očitovali viziju arhitekta - Ben van Berkel iz UNStudio-a - o 'vertikalnom gradu' s izrazitim zonama koje bi se normalno horizontalno proširile kroz gradski blok, predložili smo stvaranje "prostora unutar prostora", gdje se prostori mogu transformirati kao na koje se pozivaju različite situacije.

Naziv projekta : Scotts Tower, Ime dizajnera : Constance D. Tew, Ime klijenta : Creative Mind Design.

Scotts Tower Luksuzni Izlog

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.