Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

DA AN H HOUSE

Stambena Kuća Prilagođeno prebivalište na temelju korisnika. Zatvoreni otvoreni prostor povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor slobodnim protokom prometa, a donosi i zelenilo i svjetlost s balkona. Ekskluzivna vrata za kućne ljubimce mogu se naći u sobi svakog člana obitelji. Ravan i neometan promet odvija se zahvaljujući dizajnu bez vrata. Gore navedeni naglasak treba dizajnirati da udovolji korisničkim navikama, ergonomskoj i kreativnoj kombinaciji ideja.

Naziv projekta : DA AN H HOUSE, Ime dizajnera : Shu-Ching Tan, Ime klijenta : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Stambena Kuća

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.