Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućni Vrt

Oasis

Kućni Vrt Vrt oko povijesne vile u centru grada. Duga i uska parcela s visinskim razlikama od 7m. Područje je bilo podijeljeno na 3 razine. Najniži prednji vrt kombinira zahtjeve konzervatora i modernog vrta. Druga razina: Vrt za rekreaciju s dvije sjenice - na krovu podzemnog bazena i garaže. Treća razina: šumski dječji vrt. Projekt je imao za cilj skrenuti pozornost s gradske buke i okrenuti se prirodi. To je razlog zašto vrt ima neke zanimljive značajke vode, poput vodenih stepenica i vodenog zida.

Naziv projekta : Oasis, Ime dizajnera : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Ime klijenta : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Kućni Vrt

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.