Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina

Munige

Trgovina Izvana i iznutra kroz cijelu zgradu pun je materijala nalik betonu, upotpunjen crnom, bijelom i nekoliko boja drveta, što zajedno stvara hladan ton. Stubište u središtu prostora postaje vodeća uloga, različiti kutni presavijeni oblici su poput stošca koji podržava cijeli drugi kat i spajaju se s produženom platformom u prizemlju. Prostor je kao potpuno dio.

Naziv projekta : Munige, Ime dizajnera : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Ime klijenta : B.P.S design.

Munige Trgovina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.