Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, koji pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar skalpe ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje slijedi [Art Center]. Podijeljeni građevinski oblik i glavno stubište nalaze se u sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na razdvojenu razinu, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.

Naziv projekta : Geometry Space, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Kuća

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.