Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir okosnica je egipatske političke povijesti, pa je oživljavanje njezinog urbanističkog dizajna politički, okolišni i društveni cilj. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da se poremeti promet. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržavala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljno prostora za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Naziv projekta : Tahrir Square, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Urbana Obnova

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.