Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Agencija Za Nekretnine

The Ribbon

Agencija Za Nekretnine Kao što je "Ples vrpce", s otvorenom prostornom ljestvicom, cjelokupni prostor je bijeli, koristi se koncept postavljanja namještaja, oblikuje odnos koji se povezuje s prostorom, najviše je poseban odnos zida i ormarića, integrirati stol s stropom i tlom, namjerno izbiti presjek nepravilne geometrije, ne samo da prekriva pretjeranu količinu nedostataka snopa, već pokazuje i moderni stvarni koncept, pokazujući apstraktnu ideju vrpce u obliku krivulje kroz odraz svjetlosti.

Naziv projekta : The Ribbon, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agencija Za Nekretnine

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.