Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uređaj Za Digitalno Video Prijenos

Avoi Set Top Box

Uređaj Za Digitalno Video Prijenos Avoi je jedan od najnovijih pametnih televizora Vestel koji pruža uglavnom tehnologiju digitalnog emitiranja za TV korisnike. Avoijev najvažniji lik je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Uz Avoi, osim gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti, možete slušati glazbu, gledati filmove i gledati fotografije i slike na TV ekranu, a istovremeno upravljati tim datotekama putem UI izbornika. Operacijski sustav Avoi je Android V4.2 Jel

Naziv projekta : Avoi Set Top Box, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Uređaj Za Digitalno Video Prijenos

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.