Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od svjetlosnog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i vrtnu baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih vanjskih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućuje korisniku da se lako prilagodi željenoj razini osvjetljenja 3-kanalnog sustava rasvjete. NI također donosi niskonaponski 12V LED pokretač koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski učinkovito napajanje za sustav s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Naziv projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran I Velika Vrtna Baklja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.