Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjetna Tijela

Yazz

Rasvjetna Tijela Yazz je zabavno rasvjetno tijelo napravljeno od zavojljivih polugolih žica koje omogućuju korisniku da se savije u bilo koji oblik ili oblik koji odgovara njihovom raspoloženju. Također dolazi s priloženim priključkom što olakšava kombiniranje više jedinica. Yazz je i estetski privlačan, razumljiv i ekonomičan. Koncept je proizašao iz ideje minimiziranja rasvjete do njenih najosnovnijih osnova kao krajnjeg izraza ljepote bez gubitka estetske utjecajne rasvjete, jer je industrijski minimalizam umjetnost sama po sebi.

Naziv projekta : Yazz, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Rasvjetna Tijela

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.