Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc

BENT

Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc Dizajniran po principu masovne prilagodbe, ispunjava potrebe korisnika na bolji način u okviru ograničenja masovne proizvodnje. Glavni izazov u ovom projektu bio je izraditi dizajn koji bi u okviru ograničenja masovne proizvodnje ispunio različite potrebe četiri korisničke skupine. Tri glavne stavke prilagođavanja definirane su i koriste se za razlikovanje proizvoda za ove korisničke skupine: 1. dijeljenje zaslona2 . prilagodba visine zaslona3. kombinacija tipkovnica-kalkulator. Prilagođeni sekundarni modul zaslona priložen je kao rješenje, a jedinstvena prilagodljiva kombinacija tipkovnice i kalkulatora je prop

Naziv projekta : BENT, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : Vestel Electronics Co..

BENT Prilagodljiv Sve-U-Jednom Pc

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.