Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje

V TV - 46120

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje Inspiriran je reflektirajućim površinama visokog sjaja i zrcalnim efektima. Prednji i zadnji stražnji poklopac izrađen je od plastične tehnologije brizganja. Srednji dio izrađen je od lijevanog lima. Potporno postolje je posebno dizajnirano od stakla obojenog sa stražnje strane i prozirnim vratom s kromiranim detaljima prstena. Razina sjaja koja se koristi na površinama postignuta je posebnim postupcima bojenja.

Naziv projekta : V TV - 46120, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

V TV - 46120 46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.