Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.

Instalacija Fenjera

Linear Flora

Instalacija Fenjera Linearna flora nadahnuta je brojem "tri" iz bougainvillea, cvijeta okruga Pingtung. Osim tri latice bougainvillea koje se vide ispod umjetničkog djela, varijacije i množine tri mogu se uočiti u različitim aspektima. Da bi proslavio 30. godišnjicu Tajvanskog festivala u Lanternu, umjetnika dizajna rasvjete Ray Teng Pai pozvao je odjel za kulturna pitanja okruga Pingtung da stvori nekonvencionalni fenjer, jedinstvenu kombinaciju oblika i tehnologije, čime je poslao poruku o preobražavanju baštine festivala i povezujući ga s budućnošću.

Ambijentalno Svjetlo

25 Nano

Ambijentalno Svjetlo 25 Nano je umjetnički svjetlosni instrument koji predstavlja efemerno i postojano, rođenje i smrt. Radeći s Spring Pool Glass Industrial CO, LTD, čija vizija gradi sustavnu petlju za recikliranje stakla za održivu budućnost, 25 Nano je za utjelovljenje ideje odabrao relativno krhki mjehurić kao medij za razliku od čvrstog stakla. Na instrumentu svjetlost svjetluca kroz životne cikluse mjehurića, projicirajući dušanu boju i sjene u okoliš, stvarajući sanjivu atmosferu oko korisnika.

Zadaća Svjetlost

Linear

Zadaća Svjetlost Tehnika savijanja cijevi Linear Light se uvelike koristi za proizvodnju dijelova vozila. Kutna linija tekućine ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za izradu Linear Light Light, male, snažne i prijenosne; idealno za osvjetljenje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, s memorijskom funkcijom koja se uključuje na prethodno postavljenoj glasnoći. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe za smanjenje utjecaja na okoliš.

Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i sveučilišta u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizualne poremećaje. Svojim trokutastim oblikom, namještaj je prostorno učinkovit i omogućava razne mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oboje su biorazgradivi. Sustav s dodacima pričvršćuje dva zida na stol i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim povijesnim rezidencijama, ovaj projekt predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali i funkcionalnog i ugodnog.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.