Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stan

Nishisando Terrace

Stan Ova etažirana kuća sastoji se od 4 kuće na tri kata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Cedar rešetka koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog izravnog sunčevog svjetla. Čak i s jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom izrađenom spajanjem privatnog vrta na različitim razinama, svaka soba i hodnik stubišta vode do maksimalnog volumena ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirani razmjeri mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i stapa se s trenutnim promjenama u gradu.

Obiteljski Tržni Centar

Funlife Plaza

Obiteljski Tržni Centar Funlife Plaza obiteljski je centar za slobodno vrijeme i obrazovanje djece. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu koji će se voziti automobilima tijekom roditeljske kupovine, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" strop sa skrivenim imenom trgovačkog centra koji djeci nadahnjuje maštu. Jednostavna bijela pozadina s crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i WC-u!

Dizajn Interijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Interijera Ovaj se projekt nalazi u Suzhouu, koji je dobro poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti svoje modernističke osjećaje kao i narodni jezik u Suzhouu. Dizajn uzima znakove tradicionalne arhitekture Suzhoua, korištenjem okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i zamršene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhoua u suvremenom kontekstu. Namještaj je ponovno stvoren recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz sudjelovanje učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.

Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Parametarski Dizajn

Titanium Choker

Parametarski Dizajn Dizajn IOU koristi 3D simulacijski softver za stvaranje parametarskih modela, sličnih stilu kojim je Zaha Hadid osvojila svijet arhitekture. U materijalnom smislu IOU predstavlja ekskluzivne predmete u titanu s zlatnim logotipom od 18 karata. Titan je najzanimljiviji u nakitu, ali s njim je teško raditi. Njegove jedinstvene osobine čine komade ne samo vrlo laganima, već im omogućuju da naprave gotovo svaku boju spektra.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. Serija ND LensGear pokriva sve leće kao niti jedna dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka remena koji strše. Sve stane kao šarm. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu centrira se nježno i čvrsto oko leće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.