Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Blossom

Ured Iako je to uredski prostor, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tijekom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže vrste pakiranja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude upoznat čak i s kupcima koji se prvi put susreću. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blagi proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik primjenjuje se na ugao zbog sigurnosti mame i djeteta.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Dokaz arhitektonske uloge u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za blagovanje u terapijskom kampu u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šarene obloge od ariša, što stvara unutarnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, liječenje i očaravanje.

Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prijevoda polovine, a dizajn primjereno odražava to ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničen prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dviju suprotstavljenih boja. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, također je zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i napola crno, nalazi se u središtu trgovine i pruža.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendi Moncaoa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenijeti stvarnu priču teritorija u dizajn lika.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.