Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena

Shkrub

Stambena Škrubova kuća pojavila se iz ljubavi i ljubavi - ljubavni par s troje djece. DNK kuće uključuje strukturirajuće estetske principe koji inspiraciju pronalaze u ukrajinskoj povijesti i kulturi nadahnutoj japanskom mudrošću. Element zemlje kao materijala očituje se u strukturalnim aspektima kuće, kao što je izvorni krovo od slame i prekrasnim i gustim zidovima od teksture. Ideja o odavanju počasti, kao utemeljitelju, može se osjetiti u cijelom domu, poput osjetljive nitne.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je rijedak i skup. Njegovu aromu može se dobiti samo spaljivanjem ili ekstrakcijom, koju koristi u zatvorenom prostoru i nudi je malo korisnika. Da biste razbili ova ograničenja, nakon trogodišnjih napora s preko 60 dizajna, 10 prototipa i 200 eksperimenata stvoreni su pametni difuzor arome i prirodno ručno rađene tablete agarwood. Prikazuje novi mogući poslovni model i koristeći kontekst za agarwood industriju. Korisnici mogu jednostavno umetnuti difuzor u automobil, lako prilagoditi vrijeme, gustoću i raznolike arome i uživati u imerzivnoj aromaterapiji gdje god krenuli i kad god se voze.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promiče kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim učinkovitosti i tišine zraka, predstavlja inovativni dodirni zaslon koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, u trendu inovativnih proizvoda na oba načina, blagostanja i estetike. Uz različite estetike, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Stol

Duoo

Stol Duoo stol je želja za izražavanjem karaktera kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizualnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora kako se ne bi ometali tijekom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drva. Stol održava besprijekornu ravnotežu zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.

Stroj Domaće Tjestenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Domaće Tjestenine Hidro Mama Mia je društveno-kulturni spas kroz talijansku gastronomiju. Izuzetno jednostavan za korištenje, lagan je i kompaktan, lagan za skladištenje i transport. Omogućuje sigurnu visoku produktivnost, pružajući ugodan doživljaj kuhanja obitelji u svakodnevnoj interakciji sa životom i prijateljima. Motor je u potpunosti integriran u prijenosni set, nudi snagu, robusnost i sigurnu upotrebu, pružajući takođe jednostavno čišćenje i podršku. Reže tijesto različite debljine, tako da može pripremiti razna jela: tjesteninu, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pizzu i ostalo.

Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona osjetljivih na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u doba u kojem će se elegantna jednostavnost, materijalnost visoke dodirnosti, sirova snaga, čista ljepota i izravna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.