Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Knjige

Josef Koudelka Gypsies

Dizajn Knjige Josef Kudelka, svjetski poznati fotograf, održao je svoje izložbe fotografija u mnogim zemljama svijeta. Nakon dužeg čekanja, u Koreji je napokon održana izložba na Kudelki s ciganskom tematikom, a njegova knjiga fotografija napravljena je. Kako je to bila prva izložba u Koreji, od autora se javio zahtjev da želi napraviti knjigu kako bi mogao osjetiti Koreju. Hangeul i Hanok su korejska slova i arhitektura koja predstavljaju Koreju. Tekst se odnosi na um, a arhitektura znači oblik. Inspirirani ovim dvama elementima, željeli su osmisliti način na koji bi mogli izraziti korejske karakteristike.

Javna Umjetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umjetnost Okoliš zajednice je često zagađen inter- i unutar-osobnim neskladima njihovih stanovnika što rezultira vidljivim i nevidljivim kaosom u okolini. Nesvjesni učinak ovog poremećaja je da se stanovnici vraćaju u nemir. Ova uobičajena i ciklička uznemirenost utječe na tijelo, um i duh. Skulpture usmjeravaju, njeguju, pročišćuju i jačaju pozitivni "chi" prostora usredotočujući se na ugodne i mirne ishode. Suptilnim pomakom u svom okruženju, javnost se vodi prema ravnoteži između njihove unutarnje i vanjske stvarnosti.

Dizajn Marke

Queen

Dizajn Marke Prošireni dizajn zasnovan je na konceptu kraljice i šahovnice. S dvije boje, crnom i zlatnom, dizajn želi prenijeti osjećaj visoke klase i preoblikovati vizualnu sliku. Uz metalne i zlatne linije korištene u samom proizvodu, element scene izgrađen je tako da odabire ratni dojam šaha, a mi koristimo koordinaciju scenske rasvjete za stvaranje dima i svjetla rata.

Skulptura

Atgbeyond

Skulptura Xi'an se nalazi na početnom mjestu Velikog puta svile. U kreativnom istraživačkom procesu objedinjuju modernu prirodu hotelskog brenda Xi'an W, posebnu povijest i kulturu Xi'ana i prekrasne umjetničke priče dinastije Tang. Pop u kombinaciji s grafiti umjetnošću postaje umjetnički izraz W hotela koji je imao dubok utjecaj.

Yong Harbor Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Harbor Rebranding Prijedlog koristi tri koncepta za obnovu sustava infrastrukture za ribolovnu luku Yong-An. Prvi je novi logo koji stvara specifične vizualne materijale izvađene iz kulturnih obilježja zajednice Hakka. Sljedeći korak je ponovno istraživanje doživljaja zabave, a zatim stvorite dva lika maskote koji će ih predstavljati i pustite ih da se pojave u novim atrakcijama za vođenje turista u luku. Posljednje, ali ne najmanje bitno, planiranje devet točaka iznutra, okruženje zabavnim aktivnostima i ukusnim kuhinjama.

Izložba

Tape Art

Izložba 2019. Tajpej je potaknuo vizualnu zabavu linija, nizova boja i fluorescencije. Bila je to umjetnička izložba Tape That u organizaciji FunDesign.tv i Tape That Collective. Različiti projekti s neobičnim idejama i tehnikama predstavljeni su u 8 instalacija umjetničkih vrpca i izloženi preko 40 slika s vrpcama, zajedno s video zapisima o umjetnikovim radovima u prošlosti. Dodali su i sjajne zvukove i svjetlost kako bi događaj postao imerzivni umjetnički milje, a materijali koje su primjenjivali uključuju platnene vrpce, kanalne trake, papirne vrpce, priče za pakiranje, plastične trake i folije.