Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vila

Shang Hai

Vila Vila je nadahnuta filmom Veliki Gatsby, jer je muški vlasnik također u financijskoj industriji, a domaćica voli stari šangajski Art Deco stil 1930-ih. Nakon što su dizajneri proučili pročelje zgrade, shvatili su da ona ima i stil Art Deco. Stvorili su jedinstven prostor koji odgovara vlasnikovom omiljenom stilu Art Deco iz 1930-ih i u skladu je sa suvremenim načinima života. Kako bi održali dosljednost prostora, odabrali su nešto francuskog namještaja, svjetiljki i dodataka dizajniranih 1930-ih.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Ovo je privatna vila koja se nalazi na južnoj Kini, gdje dizajneri u praksi provode zen-budističku teoriju za provođenje dizajna. Odustajući od nepotrebnog i korištenjem prirodnih, intuitivnih materijala i sažetim metodama dizajniranja dizajneri su stvorili jednostavan, miran i ugodan suvremeni orijentalni životni prostor. Udoban suvremeni orijentalni životni prostor koristi isti jednostavni jezik dizajna kao i visokokvalitetni talijanski moderni namještaj za unutarnji prostor.

Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Chun Shi

Klinika Za Medicinsku Ljepotu Koncept dizajna koji stoji iza ovog projekta je "klinika za razliku od klinike", a inspirirali su ga neke male, ali lijepe umjetničke galerije, a dizajneri se nadaju da ova medicinska klinika ima temperament u galeriji. Na taj način gosti mogu osjetiti elegantnu ljepotu i opuštenu atmosferu, a ne stresno kliničko okruženje. Dodali su nadstrešnicu na ulazu i bazen za beskonačni rub. Bazen se vizualno povezuje s jezerom i odražava arhitekturu i dnevnu svjetlost privlačeći goste.

Privjesak

Taq Kasra

Privjesak Taq Kasra, što znači luk kasra, memento je Sasanskog kraljevstva koje se sada nalazi u Iraku. Ovaj privjesak nadahnut geometrijom Taq kasre i veličinom bivših suverenosti koja je bila u njihovoj strukturi i subjektivizmu, korišten je u ovoj arhitektonskoj metodi za izradu ovog etosa. Najvažniji atribut je to što je moderni dizajn učinio ovaj komad izrazitim pogledom, tako da bočni pogled izgleda poput tunela, donosi subjektivizam i oblik frontalnog pogleda, čime je napravio lučni prostor.

Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je izrađen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene je matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje dvije razine - s obzirom da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili platna. Ispod stola nalaze se naplaci od metaka. Dakle, jaz između poda i stola je vrlo mali, ali u isto vrijeme se lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Poslovni Salon

Rublev

Poslovni Salon Dizajn dnevnog boravka inspiriran je ruskim konstruktivizmom, kulom Tatlin i ruskom kulturom. Kule u obliku zgloba koriste se kao promatrači u dnevnom boravku, radi stvaranja različitih prostora u dnevnom dijelu kao određene vrste zoniranja. Zbog zaobljenih kupola, salon je udoban prostor s različitim zonama ukupnog kapaciteta 460 sjedala. Prostor je predviđen za različite vrste sjedenja, za ručavanje; rad; udobnost i opuštanje. Okrugle svjetlosne kupole smještene u valovito oblikovanom stropu imaju dinamično osvjetljenje koje se mijenja tijekom dana.