Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

BlackDrop

Identitet Marke Ovo je osobni projekt marke i strategije identiteta. BlackDrop je lanac trgovina i robnih marki koji prodaje i distribuira kavu. BlackDrop je osobni projekt koji je u početku razvijen kako bi se postavio ton i kreativni pravac osobnog slobodnog kreativnog poslovanja. Ovaj je identitet robne marke kreiran sa ciljem da se Aleks pozicionira kao pouzdan savjetnik za robnu marku u startup zajednici. BlackDrop označava gladak, suvremen, transparentan startup brend koji želi postati bezvremenski, prepoznatljiv, vodeći brend.

Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umjetnika koristi karakteristike zgrade U15 kako bi stvorio povezanost s prirodnim elementima prisutnim u kolektivnoj mašti. Koristeći građevinsku strukturu i njezine dijelove, kao boje i oblike, oni pokušavaju dočarati specifičnija mjesta poput Kineske kamene šume, američkog vražkog tornja, kao generičke prirodne ikone poput slapova, rijeka i stjenovitih padina. Kako bi dobili svaku različitu interpretaciju svake slike, umjetnici istražuju zgradu minimalističkim pristupom, koristeći različite kutove i perspektive.

Sat

Argo

Sat Argo by Gravithin je časovnik čiji je dizajn inspiriran sektašem. Sadrži ugravirano dvostruko biranje, dostupno u dvije nijanse, duboko plavo i crno more, u čast mitskih avantura broda Argo. Srce mu kuca zahvaljujući švicarskom kvartu Ronda 705, dok safirno staklo i čvrsti brušeni čelik 316L pružaju još veći otpor. Također je otporan na vodu 5ATM. Sat je dostupan u tri različite boje kućišta (zlatna, srebrna i crna), dvije nijanse za biranje (Deep Blue i Black Sea) i šest modela remena, u dva različita materijala.

Dizajn Interijera

Eataly

Dizajn Interijera Eataly Toronto prilagođen je nijansama našeg rastućeg grada i osmišljen je da poboljša i poveća društvene razmjene putem univerzalnog katalizatora sjajne talijanske hrane. Jedino je prikladno da su tradicionalni i dugotrajni "passggiata" inspiracija dizajna za Eataly Toronto. Ovaj bezvremenski ritual vidi kako se Talijani svake večeri kreću glavnom ulicom i pijacom, šetaju i druže i povremeno se zaustavljaju u barovima i trgovinama. Ova serija iskustava zahtijeva novu, intimnu uličnu skalu na Blooru i zaljevu.

Sočan Namjenski Okvir Za Rast

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Rast Bloom je sočan namjenski okvir za rast koji djeluje kao moderan kućni namještaj. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi s mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignoriraju njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionski oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Osoba može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je ljudima lakše razmišljati o zanemarivanju degradacije okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta prirodnom okolišu. Prirodni i okolišno prihvatljivi materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.