Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prijenosni Zvučnik

Ballo

Prijenosni Zvučnik Švicarski dizajnerski studio BERNHARD | BURKARD je dizajnirao jedinstven zvučnik za OYO. Oblik zvučnika savršena je sfera bez stvarnog stalka. BALLO zvučnik polaže, kotrlja se ili visi za glazbeno iskustvo od 360 stupnjeva. Dizajn slijedi principe minimalističkog dizajna. Šareni pojas spaja dvije hemisfere. Štiti zvučnik i povećava tonove basa kad leži na površini. Zvučnik se isporučuje s ugrađenom punjivom litij baterijom i kompatibilan je s većinom audio uređaja. 3,5 mm priključak običan je utikač za slušalice. BALLO zvučnik dostupan je u deset različitih boja.

Naziv projekta : Ballo, Ime dizajnera : Bernhard Burkard, Ime klijenta : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Prijenosni Zvučnik

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.