Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je riječ o koraku s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je iznio sukobljene riječi koje su temeljito stajale za njegovu ideju na neki način, poput usklađivanja s zrakom, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvoj riječi. S druge strane, ovo završava s prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja očituje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se provesti intervjui i istražiti socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; njezina projekcija u društvu i sama sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta kako bi se skrenula pažnja na određene akcije, boje marke knjige koju je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Vina

314 Pi

Dizajn Etiketa Vina Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike serije 3,14 vina u središte pozornosti, a ne skrivati ih među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica prikazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina jer ih se može primijetiti u bilježnici enologa.

Energetsko Aktiviranje Brzih Nogu

Solar Skywalks

Energetsko Aktiviranje Brzih Nogu Svjetske metropole - poput Pekinga - imaju velik broj mostova koji obilaze prometne arterije. Često su neprivlačni, umanjujući ukupni urbani dojam. Ideja dizajnera za oblaganje mostova za nogavice estetskim, fotonaponskim fotonaponskim modulama i pretvaranje u atraktivna gradska mjesta nije samo održiva, već stvara skulpturalnu raznolikost koja postaje privlačna za oči u gradskom pejzažu. Stanice za punjenje e-automobila ili E-bicikla ispod mostova koriste solarnu energiju izravno na licu mjesta.

Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje niz izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. S dugom poviješću i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umjetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima tradicionalnih stilova slikanja i kaligrafije.

Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući i one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost i ultra tanki oblik. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene strane pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega izvrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi dijelovi međusobno zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.