Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ureda

Puls

Dizajn Ureda Njemačka inženjerska tvrtka Puls preselila se u nove prostore i iskoristila ovu priliku za vizualizaciju i poticanje nove kulture suradnje unutar tvrtke. Novi dizajn ureda pokreće kulturne promjene, a timovi prijavljuju značajan porast interne komunikacije, posebno između istraživanja i razvoja i drugih odjela. Tvrtka je također zabilježila porast spontanih neformalnih sastanaka, za koje se zna da su jedan od ključnih pokazatelja uspjeha u istraživanju i razvoju.

Stambena Zgrada

Flexhouse

Stambena Zgrada Flexhouse je obiteljska kuća na švicarskom jezeru na Zürichu. Izgrađena na zahtjevnoj trokutastoj zemljišnoj parceli, stisnutoj između željezničke pruge i lokalnog pristupnog puta, Flexhouse je rezultat prevladavanja mnogih arhitektonskih izazova: ograničenih graničnih udaljenosti i volumena građevine, trokutastog oblika parcele, ograničenja u vezi s lokalnim pravobranom. Rezultirajuća zgrada sa svojim širokim staklenim zidovima i bijelom fasadom nalik vrpci toliko je lagana i pokretna da nalikuje futurističkoj posudi koja je uplovila iz jezera i našla se prirodno mjesto za pristajanje.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Postavljen među planine i jezera u slikovitoj središnjoj Švicarskoj, 6280.ch coworking hub odgovor je na rastuću potrebu za fleksibilnim i pristupačnim radnim prostorom u ruralnim područjima Švicarske. Lokalnim freelancerima i malim tvrtkama nudi suvremeni radni prostor s interijerima koji crpe inspiraciju iz mjesta bukolike lokacije i odaju počast svojoj industrijskoj prošlosti, istovremeno čvrsto prihvaćajući prirodu radnog vijeka 21. stoljeća.

Dizajn Ureda

Sberbank

Dizajn Ureda Složenost ovog projekta bila je osmisliti agilno radno mjesto ogromne veličine u vrlo ograničenom vremenskom okviru i održati fizičke i emocionalne potrebe uredskih korisnika uvijek u središtu dizajna. S novim dizajnom ureda, Sberbank je postavila prve korake prema modernizaciji koncepta svog radnog mjesta. Novi dizajn ureda omogućuje osoblju da obavljaju svoje zadatke u najprikladnijem radnom okruženju i uspostavlja potpuno novi arhitektonski identitet za vodeću financijsku instituciju u Rusiji i Istočnoj Europi.

Ured

HB Reavis London

Ured Dizajnirano prema IWBI-jevom WELL Building Standardu, sjedište HB Reavis UK usmjereno je na promicanje projekta temeljenog na projektu koji potiče razbijanje silosa u odjelima i čini rad preko različitih timova jednostavnijim i pristupačnijim. Slijedeći WELL Building Standard, dizajn radnog mjesta također je namijenjen rješavanju zdravstvenih problema povezanih s modernim uredima, kao što su nedostatak mobilnosti, loše osvjetljenje, loša kvaliteta zraka, ograničeni izbor hrane i stres.

Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što je napuštena više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvorili su kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svjetlošću. Ova zgrada iz 19. stoljeća nalazi se na seoskom engleskom selu s panoramskim pogledom na brda i prekrasne krajolike.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.