Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dvd Kutija

Paths of Light

Dvd Kutija Najbolji način za držanje kratke animacijske staze Zina Caramelo bio je osigurati da DVD ima lijep slučaj. Ambalaža zapravo izgleda kao da je izvađena iz šume i oblikovana u CD. S vanjske strane vidljive su različite crte, gotovo da se pojavljuju kao mala stabla koja rastu sa strane kućišta. Drvena vanjština također pomaže da joj pruži izuzetno prirodan izgled. Paths of Light je ekstremno ažuriranje slučajeva koje su mnogi vidjeli za CD-ove 1990-ih, a koje se obično sastojalo od osnovne plastike s papirnim paketom da bi se objasnio sadržaj iznutra. (Tekst JD Munro)

Naziv projekta : Paths of Light , Ime dizajnera : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Ime klijenta : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Kutija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.