Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Yong Harbor Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Harbor Rebranding Prijedlog koristi tri koncepta za obnovu sustava infrastrukture za ribolovnu luku Yong-An. Prvi je novi logo koji stvara specifične vizualne materijale izvađene iz kulturnih obilježja zajednice Hakka. Sljedeći korak je ponovno istraživanje doživljaja zabave, a zatim stvorite dva lika maskote koji će ih predstavljati i pustite ih da se pojave u novim atrakcijama za vođenje turista u luku. Posljednje, ali ne najmanje bitno, planiranje devet točaka iznutra, okruženje zabavnim aktivnostima i ukusnim kuhinjama.

Izložba

Tape Art

Izložba 2019. Tajpej je potaknuo vizualnu zabavu linija, nizova boja i fluorescencije. Bila je to umjetnička izložba Tape That u organizaciji FunDesign.tv i Tape That Collective. Različiti projekti s neobičnim idejama i tehnikama predstavljeni su u 8 instalacija umjetničkih vrpca i izloženi preko 40 slika s vrpcama, zajedno s video zapisima o umjetnikovim radovima u prošlosti. Dodali su i sjajne zvukove i svjetlost kako bi događaj postao imerzivni umjetnički milje, a materijali koje su primjenjivali uključuju platnene vrpce, kanalne trake, papirne vrpce, priče za pakiranje, plastične trake i folije.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Uhvativši bit botaničke slike, stvoren je nebeski vrt na cijelom prolazu, odmah dočekuje goste da se podnose, krećući se u stranu od gomile, dočekujući ih iz ulaza. Zavirivši dalje u prostor, suženi izgled se proteže prema gore s detaljnim zlatnim dodirima. Botaničke metafore još uvijek se živo izražavaju u cijeloj sobi, zamjenjujući buku buke koja dolazi s ulice i ovdje postaje tajni vrt.

Privatni Boravak

City Point

Privatni Boravak Dizajner je inspiraciju potražio u urbanom krajoliku. Scenografija užurban urbani prostor je na taj način 'proširio' na životni prostor, projekt je okarakterizirao metropolitanskom temom. Tamne boje bile su istaknute svjetlošću kako bi se stvorili sjajni vizualni efekti i atmosfera. Usvajanjem mozaika, slika i digitalnih otisaka visokih zgrada utisak modernog grada doveden je u unutrašnjost. Dizajner je uložio veliki napor u prostorno planiranje, posebno usredotočen na funkcionalnost. Ishod je bio moderan i luksuzan dom koji je bio dovoljno prostran da primi 7 ljudi.

Instalacijska Umjetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umjetnost Inspiriran dubokim osjećajima prema prirodi i iskustvom arhitekta, Lee Chi se fokusira na stvaranje jedinstvenih instalacija botaničke umjetnosti. Razmišljajući o prirodi umjetnosti i istražujući kreativne tehnike, Lee pretvara životne događaje u formalizirana umjetnička djela. Tema ove serije radova je istražiti prirodu materijala i način na koji se materijali mogu rekonstruirati estetskim sustavom i novom perspektivom. Lee također vjeruje da redefinicija i obnova biljaka i drugih umjetnih materijala mogu prirodni krajolik imati emotivan utjecaj na ljude.

Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održivi rattan u brišućim oblinama i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Upareni, ili korišteni kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.