Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shaytona predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri kotača, apstraktni koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova malobrojnim sretnicima. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju prelaska s jedne točke na drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen na otkrivanje ograničenja materijalnih mogućnosti, testiranje novih alternativnih zelenih pogona i materijala koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Naziv projekta : Shayton Equilibrium, Ime dizajnera : Andrej Stanta, Ime klijenta : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hiper Automobil

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.