Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Swatchevi U Boji Piva

Beertone

Swatchevi U Boji Piva Beertone je prvi Pivski referentni vodič temeljen na različitim bojama piva, predstavljen u ventilatoru staklenog oblika. Za prvo izdanje prikupili smo informacije iz 202 različita švicarska piva koja putuju po zemlji, od istoka ka zapadu, od sjevera do juga. Čitav taj proces trajao je mnogo vremena i detaljna logistika da bismo ga ostvarili, ali rezultat ove dvije strasti zajedno nas čini jako ponosnim i daljnja izdanja su već planirana. Živjeli!

Naziv projekta : Beertone, Ime dizajnera : Alexander Michelbach, Ime klijenta : Beertone.

Beertone Swatchevi U Boji Piva

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.