Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realiziran kako bi pridonio normalizaciji života tijekom samoizolacije, te kreirao posebnu nagradu za pobjednike online turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje igračevom napredovanju u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih utora koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i prikladan je za transport do dobitnika poštom.

Tvornica

Shamim Polymer

Tvornica Tvornica treba održavati tri programa uključujući proizvodni pogon te laboratorij i ured. Nedostatak definiranih funkcionalnih programa u ovakvim projektima razlog je njihove neugodne prostorne kvalitete. Ovaj projekt nastoji riješiti ovaj problem korištenjem cirkulacijskih elemenata za podjelu nepovezanih programa. Dizajn zgrade vrti se oko dva prazna prostora. Ovi prazni prostori stvaraju priliku za odvajanje funkcionalno nepovezanih prostora. Ujedno djeluje i kao srednje dvorište gdje je svaki dio zgrade povezan jedan s drugim.

Dizajn Interijera

Corner Paradise

Dizajn Interijera Kako se lokacija nalazi na kutnom zemljištu u gradu s velikim prometom, kako može pronaći mir u bučnom susjedstvu uz zadržavanje pogodnosti poda, prostorne praktičnosti i arhitektonske estetike? Ovo pitanje je u početku učinilo dizajn prilično izazovnim. Kako bi se u velikoj mjeri povećala privatnost stanovanja uz očuvanje dobre rasvjete, ventilacije i uvjeta dubine polja, dizajner je dao hrabar prijedlog, izgraditi unutarnji krajolik. Odnosno, izgraditi trokatnu kubičnu zgradu i premjestiti prednje i stražnje dvorište u atrij , za stvaranje zelenila i vodenog krajolika.

Stambena Kuća

Oberbayern

Stambena Kuća Dizajner vjeruje da dubina i značaj prostora žive u održivosti koja proizlazi iz jedinstva međusobno povezanih i suovisnih čovjeka, prostora i okoliša; stoga s ogromnim izvornim materijalima i recikliranim otpadom, koncept je materijaliziran u dizajnerskom studiju, kombinaciji doma i ureda, za stil dizajna koji suživot s okolišem.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni projekt dizajna koji proučava glazbenu percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljaja glazbe. Prvi je čisto senzacionalan korištenjem termoaktivnog materijala, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju glazbene prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizualnih oblika. Ljudi se potiču na interakciju s instalacijama i vizualno istraživanje glazbe vlastitom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Marke

Math Alive

Identitet Marke Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u miješanom okruženju učenja. Parabolički grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V povezani su kontinuiranom linijom, pokazujući interakciju između odgajatelja i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu majstori u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio uravnotežiti zabavno i privlačno okruženje za ciljanu publiku s profesionalnošću kao brendom obrazovne tehnologije.