Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica Za Razmjenu Poruka

Kepler 186f

Stolica Za Razmjenu Poruka Strukturna osnova fotelje Kepler-186f je rešetka, zalemljena od čelične žice na koju su elementi izrađeni od hrasta pričvršćeni uz pomoć mesinganih rukava. Razne mogućnosti upotrebe armature kombiniraju se u skladu s drvenim rezbarijama i draguljarskim elementima. Ovaj umjetnički objekt predstavlja eksperiment u kojem se kombiniraju različiti estetski principi. Moglo bi se opisati kao "barbarski ili novi barok" u kojem se kombiniraju grubi i izvrsni oblici. Kao rezultat improvizacije, Kepler je postao višeslojan, obavijen podtekstovima i novim detaljima.

Parametarski Dizajn

Titanium Choker

Parametarski Dizajn Dizajn IOU koristi 3D simulacijski softver za stvaranje parametarskih modela, sličnih stilu kojim je Zaha Hadid osvojila svijet arhitekture. U materijalnom smislu IOU predstavlja ekskluzivne predmete u titanu s zlatnim logotipom od 18 karata. Titan je najzanimljiviji u nakitu, ali s njim je teško raditi. Njegove jedinstvene osobine čine komade ne samo vrlo laganima, već im omogućuju da naprave gotovo svaku boju spektra.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. Serija ND LensGear pokriva sve leće kao niti jedna dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka remena koji strše. Sve stane kao šarm. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu centrira se nježno i čvrsto oko leće.

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima ugradnje različitih marki - poput svjetla, monitora, mikrofona i odašiljača - na one kamere točno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se jednostavno integrirati u ND-sustav, samo dobivanjem novog adaptera.

Restoran Bar Krov

The Atticum

Restoran Bar Krov Šarm restorana u industrijskom okruženju trebao bi se ogledati u arhitekturi i namještaju. Crno-siva vapnena žbuka, koja je posebno razvijena za ovaj projekt, jedan je od dokaza tome. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namjerno su korišteni materijali poput sirovog čelika čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj dojam potkrepljuje i izbor muntin prozora. Ovim hladnim elementima kontrast je toplo hrastovo drvo, ručno blanjani parket od riblje kosti i potpuno zasađen zid.

Svjetiljka

vanory Estelle

Svjetiljka Estelle kombinira klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno izrađenog staklenog tijela s inovativnom tehnologijom rasvjete koja proizvodi trodimenzionalne svjetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno osmišljena kako bi svjetlosna raspoloženja pretvorila u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičkih i dinamičkih ugođaja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kojima se upravlja putem dodirne ploče na svjetiljci ili aplikacije za pametni telefon.