Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka Za Učenje

GrowForest

Igračka Za Učenje Pomoć djeci u razumijevanju ciljeva održivog razvoja života na kopnu, zaštite, očuvanja i obnove šumarstva. Model drveća identičan je domaćim drvenim vrstama bagrema akacije, tamjan cedrovine, Tochigi, tajvanske jele, kamfora i azijske jele. Topli dodir drvene teksture, jedinstveni miris svake vrste drveća i visinski teren za različite vrste drveća. Ilustrirana knjiga priča pomaže dubokom ukorijenjenju djece s konceptom zaštite šuma, učenjem razlika između vrsta drveća na Tajvanu, dovodeći koncept očuvanja šuma sa slikovnicom.

Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja vjenčana je kapela smještena u dvorani za ceremonije vjenčanja u gradu Himeji u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju s minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućuje da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njezinu lakoću.

Ljekarna Za Raspodjelu

The Cutting Edge

Ljekarna Za Raspodjelu Rezni rub je ljekarna za raspodjelu koja se odnosi na susjednu Opću bolnicu Daiichi u gradu Himeji, u Japanu. U ovoj vrsti ljekarni kupac nema izravan pristup proizvodima kao u maloprodajnoj vrsti; radije će farmaceut u dvorištu pripremiti lijekove nakon što predoči liječnički recept. Ova nova zgrada osmišljena je za promociju imidža bolnice uvođenjem visoke oštre slike u skladu s naprednom medicinskom tehnologijom. Rezultat je bijeli minimalistički, ali potpuno funkcionalan prostor.

Flagship Trgovina

WADA Sports

Flagship Trgovina Kako bi proslavio svoju 30. obljetnicu, WADA Sports preselio se u novoizgrađenu sjedište i vodeću trgovinu. Unutrašnjost trgovine ima gigantsku eliptičnu metalnu strukturu koja podržava zgradu. Ispod eliptične konstrukcije proizvodi reketa poredani su u posebno dizajnirano učvršćenje. Reketi su raspoređeni u nizu i lako ih je uzimati za ruku jedan za drugim. Iznad eliptičnog oblika koristi se kao prikaz raznih vrijednih vintage i modernih reketa prikupljenih iz cijele zemlje i pretvarajući interijer trgovine u muzej reketa.

Ured

The Duplicated Edge

Ured Duplicirani rub je dizajn za Toshinovu satelitsku pripremnu školu u Kawanishiju u Japanu. Škola je željela novi prostor za prijem, savjetovanje i konferencije u uskoj sobi od 110 m2 s niskim stropom. Ovaj dizajn predlaže otvoreni prostor obilježen oštrim trokutastim brojačem prijema i informacija koji prostor dijeli na funkcionalne cjeline. Brojač je prekriven metalnim limom s postupnim usponom. Ova kombinacija duplicirana je ogledalima u zidu dvorišta i reflektirajućim aluminijskim pločama na stropu što prostor proširuju na šire dimenzije.

Show Room

Origami Ark

Show Room Origami Ark ili Sun Show kožni paviljon je izložbeni salon za proizvodnju kože Sansho u Himeji, u Japanu. Izazov je bio stvoriti prostor sposoban za prikazivanje više od 3000 proizvoda u vrlo suzdržanoj zoni i omogućiti klijentu da razumije ogromnu raznolikost proizvoda dok posjećuje izložbeni salon. Origami Ark koristi 83 male jedinice veličine 1,5x1,5x2 m3 nepravilno kombinirane kako bi stvorio veliki trodimenzionalni lavirint i pružio posjetitelju i doživljaju sličan istraživanju teretane u džungli.