Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Mačji Krevet

Catzz

Mačji Krevet Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove su jedinstvene geometrijske značajke nadahnule čist i prepoznatljiv oblik. Neki karakteristični obrasci ponašanja (npr. Pomicanje ušiju) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Također, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućuje uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz križ prozora i svjetla prozora. Da biste bolje odražavali prirodni okus u cjelokupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanističku udobnost, naglašavajući atmosferu umjetničkog prostora. Orijentalni šarm ton, s jedinstvenim prostornim raspoloženjem. Ovo je još jedan izraz interijera, on je prirodan, čist, promjenjiv.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da suvremenom pakiranju čaja pružimo moderan preokret. Životinje koje se koriste u pakiranju predstavljaju osjećaje i uvjete koje ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakiranje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakiranje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (spremnik) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju u suvremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi berbu maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je ravna kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija stvara 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869. Principe Real je noćenje s doručkom smješteno u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa suvremenim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i dojam. Ovaj je brend bio potreban da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasični font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Prebivalište

Panorama Villa

Prebivalište Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih kamenih ulomaka koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa svojim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći izravno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.