Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urološka Klinika

The Panelarium

Urološka Klinika Panelarium je novi prostor za kliniku dr. Matsubara, jednog od rijetkih kirurga koji je certificiran za rad na sustavima robotskih operacija da Vinci. Dizajn je inspiriran digitalnim svijetom. Komponente binarnog sustava 0 i 1 interpolirane su u bijeli prostor i utjelovljene su ploče koje strše iz zidova i stropa. Pod također slijedi isti aspekt dizajna. Ploče, iako je njihov slučajni izgled funkcionalan, postaju natpisi, klupe, šalteri, police za knjige, pa čak i ručke na vratima, i što je najvažnije, sjenila za oči osiguravaju minimalnu privatnost za pacijente.

Udon Restoran I Trgovina

Inami Koro

Udon Restoran I Trgovina Kako arhitektura može predstavljati kulinarski koncept? The Edge of the Wood je pokušaj odgovora na ovo pitanje. Inami Koro izmišlja tradicionalno japansko udon jelo, zadržavajući uobičajene tehnike pripreme. Nova zgrada odražava njihov pristup preispitivanjem tradicionalnih japanskih drvenih konstrukcija. Pojednostavljene su sve linije kontura koje izražavaju oblik zgrade. To uključuje stakleni okvir skriven unutar tankih drvenih stupova, nagib krova i stropa zakrenut, a rubovi okomitih zidova izraženi u jednoj liniji.

Ljekarna

The Cutting Edge

Ljekarna Rezni rub je ljekarna za raspodjelu koja se odnosi na susjednu Opću bolnicu Daiichi u gradu Himeji, u Japanu. U ovoj vrsti ljekarni kupac nema izravan pristup proizvodima kao u maloprodajnoj vrsti; radije će farmaceut u dvorištu pripremiti lijekove nakon što predoči liječnički recept. Ova nova zgrada osmišljena je za promociju imidža bolnice uvođenjem visoke oštre slike u skladu s naprednom medicinskom tehnologijom. Rezultat je bijeli minimalistički, ali potpuno funkcionalan prostor.

Kineski Restoran

Pekin Kaku

Kineski Restoran Nova obnova restorana Pekin-kaku nudi stilsku reinterpretaciju onoga što bi restoran u stilu Pekinga mogao biti, odbacujući tradicionalni bogato ukrasni dizajn u korist jednostavnije arhitektonske arhitekture. Na stropu se nalazi Red-Aurora stvorena pomoću 80-metarskih zavjesa, dok su zidovi obrađeni tradicionalnom tamnom šangajskom opekom. Kulturni elementi tisućljetne kineske baštine, uključujući ratnike od terakote, crvenog zeca i kinesku keramiku, istaknuti su u minimalističkom prikazu pružajući kontrastni pristup dekorativnim elementima.

Japanski Restoran

Moritomi

Japanski Restoran Premještanje Moritomi-ja, restorana koji nudi japansku kuhinju, uz svjetsku baštinu, Himeji Castle istražuje odnose između materijalnosti, oblika i tradicionalne arhitektonske interpretacije. Novi prostor pokušava reproducirati obrazac utvrđenja kamena dvorca u raznim materijalima, uključujući grubo i polirano kamenje, čelik obložen crnim oksidom i tatami prostirke. Pod izrađen od sitnih šljunka obloženih smolom predstavlja dvorac zamka. Dvije boje, bijela i crna, teku poput vode izvana i prelaze drvena rešetka ukrašena ulazna vrata, do ulazne dvorane.

Javna Skulptura

Bubble Forest

Javna Skulptura Bubble Forest javna je skulptura izrađena od nehrđajućeg čelika otpornog na kiselinu. Osvijetljena je programibilnim RGB LED svjetiljkama što omogućava skulpturi spektakularnu metamorfozu kad zalazi sunce. Nastala je kao odraz sposobnosti biljaka da proizvode kisik. Naslovna šuma sastoji se od 18 čeličnih stabljika / debla koja završavaju krunicama u obliku sfernih konstrukcija koje predstavljaju jedinstven mjehurić zraka. Bubble Forest odnosi se na zemaljsku floru kao i na onu poznatu s dna jezera, mora i oceana