Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje s mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov je oblik inspiriran teleskopima, ali umjesto toga, on se želi usredotočiti na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D tiskanjem koristeći plastiku na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u seriji, a upotreba ilustracija umjesto fotografija, ambalažu je učinila zanimljivijom.

Svjetiljka

Mobius

Svjetiljka Mobius prsten daje inspiraciju za dizajn Mobius svjetiljki. Jedna traka svjetiljke može imati dvije sjene površine (tj. Dvostranu površinu), prednju i obrnutu stranu, koje će udovoljiti sveobuhvatnoj potražnji za osvjetljenjem. Njegov poseban i jednostavan oblik sadrži tajanstvenu matematičku ljepotu. Stoga će se u kućni život unijeti više ritmičke ljepote.

Ogrlica I Naušnice Set

Ocean Waves

Ogrlica I Naušnice Set Ogrlica od oceanskih valova prekrasan je komad suvremenog nakita. Temeljna inspiracija dizajna je ocean. Prostranost, vitalnost i čistoća ključni su elementi projicirani u ogrlici. Dizajner je upotrijebio dobru ravnotežu plave i bijele boje kako bi predstavio viziju prskanja valova oceana. Ručno je izrađen od 18 K bijelog zlata i obložen dijamantima i plavim safirom. Ogrlica je prilično velika, ali nježna. Dizajnirana je tako da odgovara svim oblicima odjeće, ali više je prikladna uparena s dekolteom koji se neće preklapati.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 četvornih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetnih rješenja i funkcionalnih urbanih umjetničkih predmeta. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javnog vrta.

Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švicarski ured za arhitekturu Evolution Design u partnerstvu s ruskim arhitektonskim studijom T + T architects osmislio je prostrani multifunkcijski atrij u novom korporativnom sjedištu Sberbank u Moskvi. Dnevno svjetlo preplavilo je atrij i raznovrsne prostore za coworking i kafić, a suspendirana dvorana za sastanke u obliku dijamanta bila je središnja točka unutarnjeg dvorišta. Odraz ogledala, ostakljena unutarnja fasada i upotreba biljaka dodaju osjećaj prostranosti i kontinuiteta.