Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Duoo

Stol Duoo stol je želja za izražavanjem karaktera kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizualnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora kako se ne bi ometali tijekom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drva. Stol održava besprijekornu ravnotežu zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.

Stroj Domaće Tjestenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Domaće Tjestenine Hidro Mama Mia je društveno-kulturni spas kroz talijansku gastronomiju. Izuzetno jednostavan za korištenje, lagan je i kompaktan, lagan za skladištenje i transport. Omogućuje sigurnu visoku produktivnost, pružajući ugodan doživljaj kuhanja obitelji u svakodnevnoj interakciji sa životom i prijateljima. Motor je u potpunosti integriran u prijenosni set, nudi snagu, robusnost i sigurnu upotrebu, pružajući takođe jednostavno čišćenje i podršku. Reže tijesto različite debljine, tako da može pripremiti razna jela: tjesteninu, rezance, lazanje, kruh, pecivo, pizzu i ostalo.

Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona osjetljivih na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u doba u kojem će se elegantna jednostavnost, materijalnost visoke dodirnosti, sirova snaga, čista ljepota i izravna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Obiteljski wellness Termalije posljednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u posljednjih petnaestak godina te završava potpunu preobrazbu lječilišta. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.

Automatski Stroj Za Sokovnike

Toromac

Automatski Stroj Za Sokovnike Toromac je posebno dizajniran svojim moćnim izgledom kako bi donio novi način konzumiranja svježe cijeđenog soka od naranče. Napravljen za maksimalno ekstrakciju soka, služi za restorane, kafeterije i supermarkete, a vrhunski dizajn omogućuje prijateljsko iskustvo s okusom, zdravljem i higijenom. Ima inovativni sustav koji plod reže okomito i rotacijskim pritiskom pritišće polovice. To znači da se postižu maksimalne performanse bez stiskanja ili dodirivanja ljuske.

Naljepnica Piva

Carnetel

Naljepnica Piva Dizajn pivske etikete u stilu Art Nouveau. Etiketa piva također sadrži mnoge pojedinosti o postupku kuhanja. Dizajn se također uklapa u dvije različite boce. To se može učiniti jednostavnim ispisom dizajna na 100-postotnom zaslonu i 70-postotnoj veličini. Oznaka je povezana s bazom podataka, što osigurava da svaka boca dobije jedinstveni broj punjenja.