Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi dizajnerske tehnike formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonskog oblika i zaustavlja se tamo gdje bi trebao stati. Raspored dnevnog boravka i blagovaonice gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je rijedak i krpa. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.

Brendiranje Salona Ljepote

Silk Royalty

Brendiranje Salona Ljepote Cilj procesa brendiranja je svrstati marku u vrhunsku kategoriju, prilagodivši se svjetskim trendovima u šminkanju i njezi kože. Elegantan u svom interijeru i eksterijeru, nudeći klijentima luksuzno bijeg za povlačenje u samoposluživanje, a odlazak obnovljen. Uspješno prenošenje iskustva potrošačima ugrađeno je u postupak dizajniranja. Stoga je razvijen salon Alharir koji izražava ženstvenost, vizualne elemente, raskošne boje i teksture s pažnjom na fine detalje kako bi dodao više samopouzdanja i udobnosti.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažni kuhinjski mlin s izmjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za uzdizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Jednostavno napunite mahune za višekratnu upotrebu suhim začinima ili začinskim biljem, stavite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite točnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Stan

Nishisando Terrace

Stan Ova etažirana kuća sastoji se od 4 kuće na tri kata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Cedar rešetka koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog izravnog sunčevog svjetla. Čak i s jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom izrađenom spajanjem privatnog vrta na različitim razinama, svaka soba i hodnik stubišta vode do maksimalnog volumena ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirani razmjeri mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i stapa se s trenutnim promjenama u gradu.

Obiteljski Tržni Centar

Funlife Plaza

Obiteljski Tržni Centar Funlife Plaza obiteljski je centar za slobodno vrijeme i obrazovanje djece. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu koji će se voziti automobilima tijekom roditeljske kupovine, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" strop sa skrivenim imenom trgovačkog centra koji djeci nadahnjuje maštu. Jednostavna bijela pozadina s crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i WC-u!

Dizajn Interijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Interijera Ovaj se projekt nalazi u Suzhouu, koji je dobro poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti svoje modernističke osjećaje kao i narodni jezik u Suzhouu. Dizajn uzima znakove tradicionalne arhitekture Suzhoua, korištenjem okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i zamršene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhoua u suvremenom kontekstu. Namještaj je ponovno stvoren recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz sudjelovanje učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.