Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kanta Za Cigarete / Gume

Smartstreets-Smartbin™

Kanta Za Cigarete / Gume Višestruki patentirani kanti za smeće s jedinstvenim mogućnostima, Smartbin ™ nadopunjuje postojeću uličnu infrastrukturu koja se postavlja kao dvostruko, naopako oko bilo koje veličine ili oblika svjetiljke ili natpisa ili u solo formatu na zidove, ograde i podloge. Ovo oslobađa novu, neočekivanu vrijednost postojećih uličnih dobra kako bi stvorilo mrežu zgodnih, predvidljivo smještenih kanti za kante i gume koje su uvijek nadohvat ruke, bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Smartbin transformira njegu ulica na otvorenom u gradovima širom svijeta omogućavajući učinkovit odgovor na smeće cigareta i guma.

Naziv projekta : Smartstreets-Smartbin™, Ime dizajnera : SMARTSTREETS LTD, Ime klijenta : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Kanta Za Cigarete / Gume

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.