Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Ip Dizajn

Project Yellow

Vizualni Ip Dizajn Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom izrađivati u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima uvjerljivu vizualnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Dizajn Interijera

Gray and Gold

Dizajn Interijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju interijera. Zidovi, strop, namještaj, zavjese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.

Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za promišljanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kulturu tvrtke. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako unutar, tako sa zaposlenicima, tako i sa kupcima. Integrirana unija između koristi, predanosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje križ u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Dizajn Marke

EXP Brasil

Dizajn Marke Dizajn branda EXP Brasil dolazi iz principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao iu uredu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove tvrtke. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, s elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifesta iz tih vremena: "lijepo je ono što je prikladno". U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični porculan od bijelog mlijeka nadopunjuju svijetli poklopci od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i cjelokupnom upotrebljivošću forme.

Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov koji se integrira u kontekst i omogućuje ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad krovnom svjetlošću leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javnih upotreba u prizemlju i privatnih namjena na katu.