Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prijenosni Zvučnik

Seda

Prijenosni Zvučnik Seda je osnovni funkcionalni uređaj inteligencijske tehnologije. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Također, digitalne značajke kao USB priključak i Bluetooth veza čine je kao prijenosni uređaj za reprodukciju i zvučnike s prilagodbom za kućni prostor. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo djeluje kao stolno svjetlo. Također, atraktivan izgled luksuznih čini ga tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Također, korištenje prostora na bolji način jedno je od bitnih obilježja Seda.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o brandu s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Također je vrlo teško koristiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti cjelovite informacije o svojim putovanjima, a to nije lako kombinirati.

Šalica Za Kavu I Tanjurić

WithDelight

Šalica Za Kavu I Tanjurić Posluživanje slatkih poslastica veličine zalogaja na strani kave dio je mnogih različitih kultura jer je običaj servirati šalicu kave s turskim oduševljenjem u Turskoj, biscotti u Italiji, churros u Španjolskoj i datume u Arabiji. Međutim, na konvencionalnim tanjurima ove poslastice klizi prema šalici vruće kave i zalijevaju se ili se natapaju od izlijevanja kave. Kako bi se to spriječilo, ova šalica za kavu ima tanjur s namjenskim utorima koji drže poslastice na kavi. Budući da je kava jedno od najvažnijih toplih napitaka, poboljšanje kvalitete doživljaja ispijanja kave ima značaj u svakodnevnom životu.

Markiranje I Pakiranje

Leman Jewelry

Markiranje I Pakiranje Vizualno rješenje novog identiteta Leman Jewelryja bio je potpuno novi sustav koji će razotkriti luksuz, izvrstan, ali sofisticiran i minimalan osjećaj. Novi logotip inspiriran Lemanovim radnim procesom, njihovom uslugom dizajna haute couture, kreirajući sve dijamantske oblike koji okružuju simbol zvijezde ili sjaj, stvarajući sofisticirani simbol, a odjekuje i sjajni efekt dijamanta. Slijedom toga, svi kolateralni materijali proizvedeni su s visokokvalitetnim detaljima kako bi se istakla i obogatila raskoš svih novih marki vizualnih elemenata.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su oruđe, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.