Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformativna Guma

T Razr

Transformativna Guma U skoroj budućnosti naglo je procvat razvoja električnog prometa. Kao proizvođač autodijelova, Maxxis stalno razmišlja kako može dizajnirati izvediv pametni sustav koji može sudjelovati u ovom trendu, pa čak i pomoći da ga ubrza. T Razr je pametna guma razvijena za potrebe. Njegovi ugrađeni senzori aktivno otkrivaju različite uvjete vožnje i pružaju aktivne signale za transformiranje gume. Uvećana gazišta se protežu i mijenjaju kontaktno područje kao odgovor na signal, tako poboljšavaju vučne performanse.

Proizvođač Čaja

Grundig Serenity

Proizvođač Čaja Serenity suvremeni je proizvođač čaja koji se usredotočuje na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj sugerira da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sustav ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mjedenog i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli također nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi bilo kojem smjeru i objesiti na bilo kojoj visini. Osnovni oblik svjetiljke nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipa da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Kolekcija Ženske Odjeće

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženske Odjeće Dizajn Hybrid Beauty kolekcije je korištenje simpatičnosti kao mehanizma preživljavanja. Osnovane simpatične značajke su vrpce, ruge i cvijeće, a preradjene su ih tradicionalnim tehnikama mlinarstva i modure. Ovo ponovno stvara stare modele mode u modernom hibridu, koji je romantičan, mračan, ali i vječan. Cijeli proces dizajna Hybrid Beauty promiče održivost u stvaranju bezvremenskih dizajna.

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad

Light Portal

Svjetli Portal Budući Željeznički Grad Light Portal je glavni plan Yibin Highspeed Rail City-a. Reforma životnog stila preporučuje se svim dobima tijekom cijele godine. Pored željezničke stanice za brze željeznice Yibin, koja je funkcionirala od lipnja 2019. godine, Yibin Greenland Center sastoji se od 160 metara visokih tornjeva Twin Towers s mješovitom uporabom koji integriraju arhitekturu i prirodu s krajoličnim bulevarom dugačkim 1 km. Yibin ima povijest dugu više od 4000 godina, skupljajući mudrost i kulturu baš kao što je sediment u rijeci obilježio razvoj Yibina. Kule-blizanci služe kao lagani portal za vođenje posjetitelja, kao i orijentir za okupljanje stanovnika.

Stomatološka Ordinacija

Clinique ii

Stomatološka Ordinacija Clinique ii je privatna ortodontska klinika za voditelja mišljenja i svjetiljke koja primjenjuje i istražuje najnaprednije tehnike i materijale u svojoj disciplini. Arhitekti su zamislili koncept implantata koji se temelji na ortodontskom tipičnom korištenju medicinskih uređaja visoke preciznosti kao načela dizajna u cijelom prostoru. Unutarnje zidne površine i namještaj neprimjetno se spajaju u bijelu školjku s mrljom žutog korijena u koju su ugrađene vrhunske medicinske tehnologije.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.