Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Uhvativši bit botaničke slike, stvoren je nebeski vrt na cijelom prolazu, odmah dočekuje goste da se podnose, krećući se u stranu od gomile, dočekujući ih iz ulaza. Zavirivši dalje u prostor, suženi izgled se proteže prema gore s detaljnim zlatnim dodirima. Botaničke metafore još uvijek se živo izražavaju u cijeloj sobi, zamjenjujući buku buke koja dolazi s ulice i ovdje postaje tajni vrt.

Privatni Boravak

City Point

Privatni Boravak Dizajner je inspiraciju potražio u urbanom krajoliku. Scenografija užurban urbani prostor je na taj način 'proširio' na životni prostor, projekt je okarakterizirao metropolitanskom temom. Tamne boje bile su istaknute svjetlošću kako bi se stvorili sjajni vizualni efekti i atmosfera. Usvajanjem mozaika, slika i digitalnih otisaka visokih zgrada utisak modernog grada doveden je u unutrašnjost. Dizajner je uložio veliki napor u prostorno planiranje, posebno usredotočen na funkcionalnost. Ishod je bio moderan i luksuzan dom koji je bio dovoljno prostran da primi 7 ljudi.

Instalacijska Umjetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umjetnost Inspiriran dubokim osjećajima prema prirodi i iskustvom arhitekta, Lee Chi se fokusira na stvaranje jedinstvenih instalacija botaničke umjetnosti. Razmišljajući o prirodi umjetnosti i istražujući kreativne tehnike, Lee pretvara životne događaje u formalizirana umjetnička djela. Tema ove serije radova je istražiti prirodu materijala i način na koji se materijali mogu rekonstruirati estetskim sustavom i novom perspektivom. Lee također vjeruje da redefinicija i obnova biljaka i drugih umjetnih materijala mogu prirodni krajolik imati emotivan utjecaj na ljude.

Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održivi rattan u brišućim oblinama i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Upareni, ili korišteni kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.

Re-Branding Tvrtke

Astra Make-up

Re-Branding Tvrtke Moć marke leži ne samo u njegovoj sposobnosti i viziji, već i u komunikaciji. Katalog jednostavan za korištenje ispunjen jakim fotografijama proizvoda; web mjesto koje je orijentirano na potrošače, a nudi internetske usluge i pregled proizvoda marke. Također smo razvili vizualni jezik u predstavljanju senzacije marke uz modni stil fotografije i liniju svježe komunikacije na društvenim medijima, uspostavili dijalog između tvrtke i potrošača.

Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i reguliranijeg karaktera kvadratne sans serif. Iako je izvorno oblikovan kao latinični oblik, rano je odlučeno da će trebati širi dijalog kako bi se uključila i arapska verzija. I latinski i arapski jezik oblikuju nam isto obrazloženje i ideju zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski djeluju besprijekorno zajedno s zajedničkim brojačima, debljinom stabljike i zakrivljenim oblicima.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.