Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umjetnički događaj koji obuhvaća skupinu skulptura koje slave umjetnost i omalovažavaju grad Santander (Španjolska) u pripremi za Svjetsko prvenstvo u jedrenju Santander 2014. Skulpture su visoke 4,2 metra, izrađene su od lima i svaka od njih rade razni vizualni umjetnici. Svaki od komada konceptualno predstavlja kulturu jednog od 5 kontinenata. Značenje je predstavljati ljubav i poštovanje kulturne raznolikosti kao oruđa za mir, kroz oči različitih umjetnika, i pokazati da društvo različitost prihvaća s otvorenim rukama.

Naziv projekta : Santander World, Ime dizajnera : Jose Angel Cicero, Ime klijenta : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Urbane Skulpture

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.