Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Bridal Veil

Luster Ovaj umjetnost - umjetnički objekt sa upaljenim svjetlima. Prostrana soba s stropom složenog profila, poput oblaka kumulusa. Luster se uklapa u prostor, koji glatko teče od prednjeg zida do stropa. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatno sjajnih ptica stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Naziv projekta : Bridal Veil, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Luster

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.