Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sveučilišni Kafić

Ground Cafe

Sveučilišni Kafić Novi kafić 'Ground' služi ne samo stvaranju socijalne kohezije među profesorima i studentima inženjerske škole, već i potiče interakciju između i između članova drugih odjela na Sveučilištu. U svom smo dizajnu angažirali neobojeni uliveni beton volumena nekadašnje seminarske sobe polaganjem palete orahovih dasaka, perforiranog aluminija i rascjepanog plavog kamena po zidovima, podu i stropu prostora.

Unutarnji Prostor

Chua chu kang house

Unutarnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Time se vraćaju određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaštitila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut dojmljivim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako biste nadopunili cjelokupni naglasak, kriške tople svjetlosti potrebne su da se mrlje po svim zidovima u boji.

Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedu Itaima Bibija (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa uz ulicu je ulaz u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je uporabom prirodnih elemenata kao što su drvo, kamenje, željezo i tekstil. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn interijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa, o kojem se gotovo slobodno priča o vinogradu. Njegov glavni potporni element koji je generiran digitalno proizvedenim stupcem predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prozor kuće Grapevine neprekidno je otvoren u svim smjerovima i omogućava neposredan krajobrazni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizualno poboljšanje ukusa svih vina za ispitivanje.

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalom u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidova i stropa u urednim završnim slojevima neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji se na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol za apstraktnu alkemijsku čašicu iznad koje se projicira holografski dijagram plutajućeg lanca DNK. Ovaj hologram DNK, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, okreće se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.