Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Pristaništa

Dongmen Wharf

Obnova Pristaništa Pomor Dongmen je tisućljetni pristanište na rijeci majci Chengdu. Zbog posljednjeg kruga "obnove starog grada", područje je u osnovi srušeno i obnovljeno. Projekt je predstaviti slavnu povijesnu sliku kroz intervenciju umjetnosti i nove tehnologije na gradskom kulturnom mjestu koje je u osnovi nestalo, te aktivirati i ponovo ulagati dugo uspavanu gradsku infrastrukturu u javno gradsko dobro.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nalazi u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, a čiji je dizajn inspiriran lokalnom vinskom špiljom, prostorom koji potiče snažnu želju za istraživanjem. Predvorje je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći na taj način osobit kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika tijekom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljoj razini.

Stambena Kuća

Soulful

Stambena Kuća Čitav prostor zasnovan je na smirenosti. Sve boje pozadine su svijetla, siva, bijela itd. Kako bi se uravnotežio prostor, u prostoru se pojavljuju neke jako zasićene boje i neke slojevite teksture, poput duboke crvene, poput jastuka s jedinstvenim otiscima, poput nekih teksturnih metalnih ukrasa , Oni postaju raskošne boje u foajeu, a istovremeno dodaju odgovarajuću toplinu prostoru.

Dizajn Interijera Maloprodajnog Prostora

Studds

Dizajn Interijera Maloprodajnog Prostora Studds Accessories Ltd je proizvođač kaciga i pribora na dva kotača. Kacige za studduse tradicionalno su se prodavale u prodajnim mjestima s više marki. Stoga je postojala potreba da se stvori identitet marke koji je zaslužio. D'art je zamišljao trgovinu, nudeći inovativne dodirne točke poput virtualne stvarnosti proizvoda, interaktivne tablice sa zaslonom osjetljivim na dodir i kacige za dezinfekciju kaciga itd. Proučava trgovinu kaciga i dodataka, privukao je značajan broj kupaca, vodeći maloprodajno putovanje kupaca do sljedeće razine.

Dizajn Interijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Interijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekt je koji pokazuje modernu suvremenu atmosferu s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti doista jedinstveno mjesto i nadahnuli su prema ptičjem gnijezdu. Koncept je tada oživio pomoću zbirke sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živa struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Dizajn Interijera Kafića

& Dough

Dizajn Interijera Kafića Sjedište klijenta je u Japanu s prodavaonicama robnih marki od 1.300 krafni, a Dough je brand kafića koji je novorazvijen i prva je trgovina koja je otvorila svečano otvaranje. Izdvojili smo snagu koju naš klijent može pružiti i odrazili smo ih na nacrte. Iskorištavajući snagu našeg klijenta, jedna od prvih karakterističnih točaka ovog kafića je odnos šaltera za kupnju i kuhinje. Postavljanjem zida i prozora s uravnoteženom šankom, naš klijent je dobar u ovom načinu rada, učinit će da korisnici nesmetano teču.