Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatni Boravak

City Point

Privatni Boravak Dizajner je inspiraciju potražio u urbanom krajoliku. Scenografija užurban urbani prostor je na taj način 'proširio' na životni prostor, projekt je okarakterizirao metropolitanskom temom. Tamne boje bile su istaknute svjetlošću kako bi se stvorili sjajni vizualni efekti i atmosfera. Usvajanjem mozaika, slika i digitalnih otisaka visokih zgrada utisak modernog grada doveden je u unutrašnjost. Dizajner je uložio veliki napor u prostorno planiranje, posebno usredotočen na funkcionalnost. Ishod je bio moderan i luksuzan dom koji je bio dovoljno prostran da primi 7 ljudi.

Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švicarski ured za arhitekturu Evolution Design u partnerstvu s ruskim arhitektonskim studijom T + T architects osmislio je prostrani multifunkcijski atrij u novom korporativnom sjedištu Sberbank u Moskvi. Dnevno svjetlo preplavilo je atrij i raznovrsne prostore za coworking i kafić, a suspendirana dvorana za sastanke u obliku dijamanta bila je središnja točka unutarnjeg dvorišta. Odraz ogledala, ostakljena unutarnja fasada i upotreba biljaka dodaju osjećaj prostranosti i kontinuiteta.

Dizajn Ureda

Puls

Dizajn Ureda Njemačka inženjerska tvrtka Puls preselila se u nove prostore i iskoristila ovu priliku za vizualizaciju i poticanje nove kulture suradnje unutar tvrtke. Novi dizajn ureda pokreće kulturne promjene, a timovi prijavljuju značajan porast interne komunikacije, posebno između istraživanja i razvoja i drugih odjela. Tvrtka je također zabilježila porast spontanih neformalnih sastanaka, za koje se zna da su jedan od ključnih pokazatelja uspjeha u istraživanju i razvoju.

Stambena Zgrada

Flexhouse

Stambena Zgrada Flexhouse je obiteljska kuća na švicarskom jezeru na Zürichu. Izgrađena na zahtjevnoj trokutastoj zemljišnoj parceli, stisnutoj između željezničke pruge i lokalnog pristupnog puta, Flexhouse je rezultat prevladavanja mnogih arhitektonskih izazova: ograničenih graničnih udaljenosti i volumena građevine, trokutastog oblika parcele, ograničenja u vezi s lokalnim pravobranom. Rezultirajuća zgrada sa svojim širokim staklenim zidovima i bijelom fasadom nalik vrpci toliko je lagana i pokretna da nalikuje futurističkoj posudi koja je uplovila iz jezera i našla se prirodno mjesto za pristajanje.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Postavljen među planine i jezera u slikovitoj središnjoj Švicarskoj, 6280.ch coworking hub odgovor je na rastuću potrebu za fleksibilnim i pristupačnim radnim prostorom u ruralnim područjima Švicarske. Lokalnim freelancerima i malim tvrtkama nudi suvremeni radni prostor s interijerima koji crpe inspiraciju iz mjesta bukolike lokacije i odaju počast svojoj industrijskoj prošlosti, istovremeno čvrsto prihvaćajući prirodu radnog vijeka 21. stoljeća.

Dizajn Ureda

Sberbank

Dizajn Ureda Složenost ovog projekta bila je osmisliti agilno radno mjesto ogromne veličine u vrlo ograničenom vremenskom okviru i održati fizičke i emocionalne potrebe uredskih korisnika uvijek u središtu dizajna. S novim dizajnom ureda, Sberbank je postavila prve korake prema modernizaciji koncepta svog radnog mjesta. Novi dizajn ureda omogućuje osoblju da obavljaju svoje zadatke u najprikladnijem radnom okruženju i uspostavlja potpuno novi arhitektonski identitet za vodeću financijsku instituciju u Rusiji i Istočnoj Europi.