Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projekt je bio kratak da se održi planinski kontekst, a da se pri tome ne ostave rustikalni spomenci na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći osnovne metale, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima da dobiju na korištenje i sentimentalnu vrijednost nakon što ih vlasnici smatraju korisnim i poznatim, kao i da dizajniraju s obzirom na transformatorsku snagu materijala.

Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Zalogaj kao tema dizajna, grafički portreti, modeli zuba, vizualne slike glave glave sve su ključne karakteristike koje pomažu u poticanju okusnih pupoljaka svakog kupca. Od maštovito smeđeg i bijelog grafičkog plafona, do bijelog super grafičkog zida, do uredno postavljenog zida proizvoda, zajedno sa 100 griznih ikona koje predstavljaju različite desetljeće, bogat dizajnirani okus crnog humora zbunjuje.

Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Isporučivo je bilo stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije temeljene na naprednoj tehnologiji, nudeći klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji će se oslobađati strogosti znanstvenih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za prizemlje lobija dolazila je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.

Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj poseban centar za njegu kože. Zrake bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu u okolni prostor. Zona za opuštanje uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom Victoria Harbour.

Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti područje poslovanja usmjereno na umjetnost i estetiku koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutarnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, ping pong i božićne ukrasne kuglice. Iznijeli smo legendu o prodaji nekretnina o završnim prodajnim zadacima u tri u to vrijeme u cijeloj industriji zbog karakterističnog dizajna.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primjenjuje na raznim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše prema zidu i glamurozno su ime kina. Unutar ovog kina svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.