Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zgrada Mješovite Namjene

GAIA

Zgrada Mješovite Namjene Gaia je smještena u blizini nedavno predložene vladine zgrade koja uključuje stanicu metroa, veliki trgovački centar i najvažniji gradski gradski grad. Zgrada mješovite namjene svojim kiparskim pokretom djeluje kao kreativno privlačenje za stanovnike ureda, kao i stambene prostore. Ovo zahtijeva izmijenjenu sinergiju između grada i zgrade. Raznoliko programiranje aktivno zahvaća lokalno tkivo tijekom dana, postajući katalizator onoga što će neminovno postati vruća točka.

Prodajni Ured

The Curtain

Prodajni Ured Dizajn ovog projekta ima jedinstven pristup korištenju Metalne mrežice kao rješenja u praktične i estetske svrhe. Prozirna metalna mreža stvara sloj zavjesa koja može zamagliti granicu između unutarnjeg i vanjskog prostora - sivi prostor. Dubina prostora stvorena prozirnom zavjesom stvara bogatu razinu prostorne kvalitete. Polirana metalna mreža od nehrđajućeg čelika varira u različitim vremenskim uvjetima i različitim razdobljima dana. Odraz i prozračnost Mreže s elegantnim krajolikom stvara miran prostor ZEN-a u kineskom stilu.

Stambena Kuća

Boko and Deko

Stambena Kuća To je kuća koja omogućuje stanovnicima da traže svoje vlastito prebivalište, koje odgovaraju njihovim osjećajima, umjesto da postavljaju boravište u običnim kućama koje su predodređene namještajem. Podovi različitih visina ugrađeni su u duge prostore u obliku tunela na sjeveru i jugu i spojeni na više načina, čime je ostvaren bogat unutarnji prostor. Kao rezultat toga, ona će stvoriti različite atmosferske promjene. Ovaj inovativni dizajn vrijedi visoko cijeniti poštovanjem preispitivanja udobnosti kod kuće, a istovremeno predstavlja nove probleme uobičajenom načinu života.

Bistro Restoran

Gatto Bianco

Bistro Restoran Razigrani spoj retro priča u ovom uličnom bistrou, obuhvaćajući raznovrsnu opremu ikonskih stilova: vintage Windsor zaljubljenici, danske retro fotelje, francuske industrijske stolice i kožne barke Loft. Zgrada se sastoji od obojenih stupova od opeke uz prozore sa slikama, koji pružaju rustikalne vibracije u okruženju osvijetljenom suncem i privjeske ispod valovitog metalnog stropa podržavaju osvjetljenje ambijenta. Umjetnost mačića koja korača po travnjacima i trči kako bi se sakrila ispod stabla privlači pozornost, odjekuje u živopisnu pozadinu teksture drveta, živopisnu i animiranu.

Obnova Povijesne Zgrade

BrickYard33

Obnova Povijesne Zgrade U Tajvanu, iako ima nekih takvih slučajeva obnove povijesnih zgrada, ali ima povijesni značaj, ranije je zatvoreno mjesto, sada se otvara pred svima. Ovdje možete ručati, možete se ovdje prošetati, ovdje nastupiti, ovdje uživati u sceni, ovdje slušati glazbu, predavati, vjenčati, pa čak i upravo završiti BMW i AUDI automobil, s puno funkcija. Ovdje možete pronaći sjećanja starijih osoba, a mlađe generacije mogu stvoriti uspomene.

Dizajn Interijera Stambene Kuće

Urban Twilight

Dizajn Interijera Stambene Kuće Prostor je prepun dizajnerskog bogatstva, u smislu materijala i detalja primijenjenih u projektu. Plan ovog stana je tankog oblika Z, koji karakterizira prostor, ali je ujedno i izazov za stvaranje širokog i velikodušnog prostora prostora za stanare. Dizajner nije predvidio zidove koji bi rezali kontinuitet otvorenog prostora. Ovom operacijom unutrašnjost prima sunčevu svjetlost u prirodi koja osvjetljava prostor za stvaranje ambijenta i čini prostor ugodnim i širokim. Obrt također detaljno opisuje prostor finim dodirima. Metal i prirodni materijali oblikuju sastav dizajna.